Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szitu 1: Jól vagy drágám? Persze, jól vagyok.
Hazudik, mert nincs jól, csak nem akarta, hogy aggódjak.
Hm.... Válópert neki! És takarodjon a hazug férgese!
Az en parom is hazudos, csak ez miatt en nem szakitok.
De megvan rola a véleményem rendesen es nem is tartom egy korrekt egyenrangu tarsnak hanem csak egy kis aljas gyökérnek.
De ő kompenzál mert pl az ágyban minen pancser idiótát überell így elnézek azért sokmindent.
Folyt.
Nagyon ritka férfi más dolgokban.igy nagyin sokmindent elnézek.
Nagy farka van tele van pénzzel, monogám, kitart mellettem(még), hát az hogy aljs gyöker es hazudik =nincs tökéletes pasi ugysem. Arrol már letettem jopár ex után.
Szoval nálam azert mérlegelés van
6.voltam
Nem mindegy, miben.
Van elfogadható, kegyes hazugság, és van, ami számomra megbocsáthatatlan. Elfogadható hazugság pl: ha pl. nekem szervez vmit vagy vesz ajándékot, azt mondja, máshova megy; amíg nem biztos benne / erőt gyűjt, azt mondja, nem olyan nagy a baj, pedig súlyosabb beteg; "tetszik rajtad ez a ruha" - nem tetszik neki, de látja, hogy nekem örömet szerez az a ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!