Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért terjeszt hazugságokat rólam az exférjem?
2 hónapja váltunk el. Írogat a közös ismerőseinknek. Utána elküldi nekem messengeren a beszélgetést. Engem állít be rossznak, holott ő hazudott évekig és csalt meg. Válás után egyből 2 nője lett. Persze előtte őket is elhordta mindennek. Miért csinálja ezt?
Van két közös gyerek.
Ez egész életünk hazugságokra épült. A végén már nem csak lelkileg hanem fizikailag is bántott.
Ennek csak akkor lesz vége, ha nagykorú lesz a kisebbik gyerek. Még csak 3 éves. Lelkileg tönkre tesz. Mit csináljak?
Tiltsd le. A fenének hiányoznak ezek az üzenetek.
A gyerekkel kapcsolatos dolgok miatt telefonon el tud érni, de ha ott is nekiáll mondani bármi mást, akkor nyomd ki a telefont és kész. Kizárólag a gyerekek kötnek össze titeket, tehát semmi másról ne legyél hajlandó kommunikálni vele.
Majd leszokik róla, ha azt látja, hogy nem tud rád hatni.
Így van, tiltani, kommunikáció csakis telefonon.
Én még a közös ismerősöket is törölném.
Azért, mert érzelmileg éretlen, rosszindulatú.
Nagyon jól tetted, hogy elváltál tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!