Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után miért kell elferdíteni a sztorit és hazugságokat terjeszteni?
az előző barátommal 2 év után szakítottam. a kapcsolatunk nagy része veszekedésből és feszültség eltávolításának a megpróbálásából állt. nem tudtunk már megoldani semmit. nem voltam boldog mellette, elhanyagolt. persze nekem is van részem a szakításban, én is sokszor megbántottam, de ő mégsem akart velem szakítani. viszont én kiléptem ebből a kapcsolatból.
mit hallok vissza a családjától és a barátaitól? azt, hogy mekkora szemét vagyok, hogy egyik napról a másikra kidobtam, minden előzmény nélkül, és hogy ő mindent megtett értem én meg hálátlanul szakítottam vele. meg még egyéb hazugságok... miért??? én azt szoktam mondani másoknak, hogy mindketten hibásak vagyunk. ő miért állította be úgy, hogy ő a szegény kisangyal aki mindent megtett értem én meg csak úgy a semmiért kidobtam?
18/L
hol írtam azt, hogy mindenki ilyen? :D
miért kellett neki így csinálnia? ennyit kérdeztem.
amúgy igazad van, tényleg az...XD
Nem, te a kérdésben egyértelműen általánosítottál. De mindegy, nem kötekedni vagyok itt.
Pontosan azért, mert - bár nem ismerem - az elmondottak alapján egy öntelt emeletes bal*asz a pasid. Szerinted egy ilyen, akivel minimális mértékben sem lehet kompromisszumokra jutni, majd pont azt fogja beismerni, hogy ő volt a szаr?
Egyébként meg neked is nyíltan ki kéne mondanod: igen, miatta történt a szakítás. Oké, hogy te sem vagy tökéletes - senki nem az -, de egyértelműen ő az, akivel lehetetlen együtt élni. Mert így az igazság, nem?
Azt meg már bocsánat, senki nem várhatja el, hogy rab legyél egy szаr kapcsolatban. Tudod: az, hogy ki mondja ki a szakítást, nem egyenlő azzal, hogy ki a hibás.
Megalázónak érzi, hogy te szakítottál vele, és nem fordítva. Így kompenzál. Ellened fordít mindenkit akit csak tud.
Nem bonyolult. Ha elgondolkodtál volna rajta, rájöhettél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!