Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért akarja sokszor a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja sokszor a feleség váláskor kisemmizni a férjet?

Figyelt kérdés
Facebookon olvastam sokszor jogi csoportban. Ma már nem írnak ki ilyen kérdéseket a nők, de engem ez érdekel. Hogyan lehet akarni olyan embert kisemmizni, akibe valaha szerelmes voltál sokáig?

dec. 10. 01:48
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
74%

Ezt a legtöbbször azok a férfiak mondják, akinek bssza az egóját, hogy a neje beadta a válópert.

Ha pedig gyerek is van - na, az külön szuper, anyuka mehet gyerekkel, apuka meg odalök neki havi 40-50 ezret.

jan. 1. 23:15
 32/37 anonim ***** válasza:
De akik tényleg szerették egymást szerelemből, nem fognak filléreskedni. - álomvilágban élsz.
jan. 1. 23:20
 33/37 anonim ***** válasza:
37%

Te élsz álomvilágban utolsó...

Hiszen annyi szép válás van 😅

jan. 2. 07:09
 34/37 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom 10-20 év után én se gondolnám, hogy arra mennének, hogy egymást kisemmizzék. Hiszen majdnem egész életemet vele éltem le. Mégis csak egy családról van szó. Nem tudnám kisemmizni. Sokat segítettünk egymásnak az évek alatt mindenben.
jan. 2. 09:50
 35/37 anonim ***** válasza:
87%
Általaban a megcsalás utáni válást követi a bosszú, a kisemmizni akarás. Azert mikor mondjuk a nő viszi a 2 gyereket egy másik palihoz... vagy a férfi elhagyja az idősebb feleséget egy huszonévesért. Nehéz nagylelkűnek maradni ilyen helyzetben.
jan. 2. 18:38
 36/37 anonim ***** válasza:
68%

Sokszor egy bőrönddel költözik a férj a feleség lakásába, persze hogy váláskor nem jár neki semminek a fele.

A megoldás az lenne hogy közösen is teremtsenek valamit. De általában amelyik férfi szívesen belül a készbe, nem is akar tenni semmit. Nem akar haladni az életben.

jan. 23. 09:06
 37/37 anonim ***** válasza:
74%
Az az igazság, hogy válás esetén mindkét fél rosszul jár. A gyerekek általában az anyánál maradnak, ami komoly anyagi és egyéb terhet jelent. A férfinak meg kell oldani a lakhatását, fizetni a gyerektartást, vagyis ő sem jár jobban. Egy átlag magyar házaspárnak a válás anyagi csőd.
jan. 24. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!