Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért akarja sokszor a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja sokszor a feleség váláskor kisemmizni a férjet?

Figyelt kérdés
Facebookon olvastam sokszor jogi csoportban. Ma már nem írnak ki ilyen kérdéseket a nők, de engem ez érdekel. Hogyan lehet akarni olyan embert kisemmizni, akibe valaha szerelmes voltál sokáig?

tegnapelőtt 01:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
8-as vagyok ismét. 2 hónapja tudtam meg sok év után, hogy a férjem az előző feleségét is csalta. Már megvolt a 3 gyerek (2 került hozzá) és azt mondta nincs veszteni valója, és lefeküdt egy buli után más nővel, utána rendszeresen bulik után alatt nőzött, aztán beverte a durcát mikor az asszony Karácsony napján kiszórta a cuccait az utcára. Még ő volt sértve mert a nő rájött, hogy csalva van, és ott a 3 gyerek. A férjem most kB 12 évig bírta mellettem, de volt 2-3 alkalom mikor nagyon az volt az érzésem, hogy megcsal, még én itthon a közös és az ő gyerekeivel vártuk haza. És én vagyok a hülye liba, lusta, érzéketlen dög.
tegnapelőtt 08:15
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Közvetlen környezetemben történt legutóbb, hogy szétmentek vagy egy éve, van 3 gyerek, apuka azonnal a másik nőhöz költözött, és a gyerekeket azóta 1 napra se vitte el. Konkrétan a gyerekei nem tudják hogy hol lakik az apjuk. És jajveszékel, hogy mennyi pénzt követel a volt nő. Hát… mivel 100%os ellátás hárul rá 3 gyerekre szerintem abszolút érthető. És mégcsak kisemmizésnek se mondanám, csak annak hogy apuka lássa el a saját gyerekeit. Vagy nem kell ennyit fizetni, ha havi x mennyiséget ő vállalna a gyerekekkel. És ilyenből ismerek most 3 ilyen válást az elmúlt 2-3 évben a környezetemben. Szegény férfiak, Ja….
tegnapelőtt 08:46
 13/21 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy nőként ennyire nehéz. Nekünk nincs gyerekünk és tényleg több mint 1 évtizede vagyunk együtt. Egyszer volt olyan, hogy azt hittük szét megyünk, de rosszul gondoltuk, mert kiderült, hogy nagyon is erős a szerelem. Na akkor abszolút nem gondoltam arra, hogy kisemmizzem, sőt úgy voltam vele, hogy tisztességesen kellene elosztani a dolgokat. Azóta elég sok dolog történt és sokkal erősebb lett a szerelmünk. A nehézségek és a vidám dolgok sokkal erősebbé tették a szerelmünket. Nem igazán így tudok nyilatkozni, hogy kisemmizném. Én többször megcsaltam még kapcsolat elején, de nagyon szerelmesek voltunk és nem tudtuk elhagyni egymást. Most már sokkal erősebb a kötelék, mert rengeteg dolgon mentünk keresztül. Így nehezebb volt megértenem nekem ezt, a kérdést is ezért tettem fel.
tegnapelőtt 13:31
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Mennyi megkeseredett sérült nő gyűlt itt össze.

Pontosan annyi pénzéhes gec nő van mint amennyi férfi.

tegnapelőtt 13:49
 15/21 A kérdező kommentje:

Azért szerintem abban igazuk van, hogy egy kisgyerek mellett nem lehet dolgozni.

tegnapelőtt 13:59
 16/21 A kérdező kommentje:
Megcsalást egyik fél se szokta általában tolerálni. Mivel én is megcsaltam, biztosan megbocsátanék neki, illetve a következő pasimnak is megbocsátanám. Habár nálunk nincs semmi titok. És nyíltan engedném a másik páromnak is, hogy csajozzon. Mostani férjemnek is hagyni szoktam, hogy csajozgasson. Végül sose találkozik egyikkel se, mert jobban szeret velem lenni.
tegnapelőtt 14:03
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem a férjem semmizett ki, lelkileg es anyagilag is. Én vettem mindent, ő hazudott a keresetéről és az anyja nevén lévő számlán gyűjtögetett. Aztan váláskor még az anyáméktól kapott anyagi támogatás felét is követelte. Három szatyor cuccal kezdtem újra egy 29 négyzetméteres garzonban. Soha nem voltam még boldogabb. Ma már van szerető férjem, gyerekeim, saját otthonom, amit felesben vettünk a férjemmel. Az exférjem meg két macskával kockul egyedül. Ja bocs, az anyjával. Örülök, hogy leléptem, még akkor is, ha akkor semmim nem maradt és újra fel kellett építenem az életemet.

Ennyit arról, hogy ki zsebel ki kit.

tegnap 14:10
 18/21 A kérdező kommentje:
Én elhiszem ezeket. Csak szomorú nagyon, hogy válás alkalmával elfelejtik sokan, hogy mekkora szerelem volt és mennyit segítettek egymásnak. Mikor mi akartunk válni, eszünkben se volt, hogy egymást kisemmizzük, mert nagyon jól tudtuk, hogy mindenki hozzáadott a kapcsolathoz.
tegnap 17:13
 19/21 anonim ***** válasza:
Ügyvédem mondta, hogy ez így szokott lenni,ott már azt nézik amikor eljutnak oda ,hogy ki mennyit tud leakasztani a másikról
tegnap 17:42
 20/21 anonim ***** válasza:

18# szerencsés vagy, mert egyenlő anyagiakkal jöttetek a házasságba.

De amint az egyik gazdagabb és beteszi a lábát egy ruppótlan, a ruppótlan picit hozzászokik a jóhoz aztán juszt se enged, mindent magáénak érez váláskor. Sőt, mindent akar! Na olyankor van baj.

tegnap 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!