Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért akarja sokszor a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja sokszor a feleség váláskor kisemmizni a férjet?

Figyelt kérdés
Facebookon olvastam sokszor jogi csoportban. Ma már nem írnak ki ilyen kérdéseket a nők, de engem ez érdekel. Hogyan lehet akarni olyan embert kisemmizni, akibe valaha szerelmes voltál sokáig?

tegnapelőtt 01:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%
Hát mert úgy gondolják, hogy a lábuk közötti húsèrt ez jár nekik...
tegnapelőtt 02:49
 2/21 A kérdező kommentje:
:D na ez most feldobta az estén.
tegnapelőtt 02:51
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

Mert ha nem semmizi ki, akkor a férj teszi meg ezt vele. Csak az a különbség, hogy a nő így is úgy is ottmarad egyedül a gyerekekkel, az apukák meg verik a töküket és mindössze kéthetente húzza csak őket le a gyerek.

Tehát hol vannak a kisemmizett apukák? Mert én egyetlenegyet sem ismerek az elég népes ismeretségi környezetemben.

Ellenben egyedül lévő nő gyerekkel küzködve annál több van. De ha a pasinak ez nem tetszik, lehet cserélni. Azt ugye már egyik sem vállalja be.

tegnapelőtt 04:07
 4/21 anonim válasza:
85%

Szerintem a Kérdező a simán rosszindulatú feleségekre kíváncsi - hát, azok simán rosszindulatúak, ne keressük a logikát. Ugyanez igaz a férfiakra is, ott se kell messzire menni rosszindulatért - mondom ezt férfiként, elvégre a rosszindulat nem válogat nemek között, ezt ugyebár mindannyian tapasztalhatjuk.

De hogy kicsit mélyebben is agyaljak a kérdésen:

Bár nem ismerem a statisztikákat, de van egy olyan érzésem, hogy a férfiak hűtlensége okozza a válások jelentős részét (nem 50+%-ra gondolok, mert millió oka lehet a válásoknak, de azért más okokhoz képest sztem igen nagy ennek az oknak az aránya), és ilyen esetben az exfeleség részben így próbál bosszút állni, és a sérelmét valahogy kitölteni az exférjen (teszem hozzá, hogy ilyen esetben szerintem tök jogosan), többek között legalábbis erre tudok gondolni ebből a szempontból.

De azt se feledjük, hogy ahogy már korábban is írták, ha gyermek is van a családban, azt döntő többségben az anyánál helyezik el, ami az anyára nézve jelentős anyagi terhet ró. Na most az anyák sok esetben kiesnek a munkából szülés után, a gyermekes szülőket egyébként se nagyon szeretik a munkáltatók (és sajnos azt kell mondanom h érthető okokból, ha én cégtulajdonos lennék, szerintem nagyobb kockázatot vállalnék céges szempontból egy gyermekes anyukával, mint egy gyermek nélküli emberrel - legyen az akár nő, akár férfi), de X év kiesés után sokkal nehezebb visszarázódni a munkába, gyermek mellett minden nehezebb egyébként is, és a gyermekek durván viszik a pénzt, tehát evidens, hogy minden forintra óriási szükség van egy ilyen helyzetben, és ezért egy gyermekeivel egyedül maradt anyuka természetes, hogy mindent megtesz azért, hogy a maga és a gyermekei érdekében minden lehetőséget kihasználjon.

De valahogy az az érzésem, hogy elvált férfiak és nők jobban tudnak írni erről, mint én, a házasság előtt álló vőlegény :)

tegnapelőtt 06:07
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem találkoztam még ilyennel a valóságban, csak férfiak állítólagos elbeszéléseiben, hogy minden nő ezt akarja.
tegnapelőtt 06:21
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a gyerekeik miatt, mivelhogy rá marad ez a feladat.
tegnapelőtt 07:05
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Folyt. Mármint a gyereknevelés feladata. Ahhoz meg nem árt egy kis pénz is ha már az anyuka kiesik évekre a munkából.
tegnapelőtt 07:07
 8/21 anonim ***** válasza:
87%
És a pasi a nőt kisemmizheti? A férjem épp Mikulás napján mondta, sokadszorra, hogy tagarodjunk el a kisgyerekkel. Az uramnak segítettem felnevelni az előző házasságából származó 2 gyereket, egy teljes ház árát adtam a közösbe, magammal nem foglalkoztam soha. Mit kaptam? A nevemre egy fél házat az uramnak meg van másfél tulajdoni jóga. És tegnap megint elmondta, hogy váljunk és takarodjak a gyerekkel együtt, mert szerinte kevés a szex meg a csók. Hozni fog egy nőt úgy hogy én még itt lakok, és ha kell megpofoz mert kib@szottul nagy a pofám. A fiatal éveimet,- amikor megalapozhattam volna az időskori életemet - elb@sztam más gyerekeinek nevelésére pénzelésére. Most a saját gyerekemmel menjek az utcára? Ennyit a pénzéhes dög nőkről. A pasik sokkal szemetebbek mert a vállalt, akart gyereküket is eldobnák egy friss pin@ért,mert mi van ha holnap már nem áll fel a farok! Szánalmas
tegnapelőtt 07:08
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

8# Nemhogy eldobnák a saját gyereküket, hanem sajnos ezt meg is teszik. Szarnak rá, a gyerekeikre, csak az új pina számít nekik semmi más. És még valami a kisemmizésről. Ne felejtsük el, egy elvált pasi ott lakik ahol akar, oda költözik ahova akar. Elvan egy minigarzonban is a világ bármely pontján.

Egy nő hova mehet 2-3 gyerekkel? Akiket odaköt óvoda, iskola, anyukának rokonai segítségképpen, egy nő nem pattoghat bárhova mint egy elvált pasi és minimum kell 2-3 szobás lakás a gyerekeknek. Persze nulla magánélet mig a pasi élheti világát nyűg meg gond nélkül

tegnapelőtt 07:17
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb ember nem rohan válni valami apróság miatt. Mikor eljutnak ide, az vagy hosszú évek alatt romlott fokozatosan az elviselhetetlenségig (agresszió , alkoholizmus) vagy hirtelen omlott össze az addigi életük (pl megcsalás kiderült).

Békés válás nincs, legfeljebb a filmekben. Ott már _mindkét fél_ csak azt nézi, hogy tud a másikkal a legjobban kicseszni. Még akik békésen indulnak neki, azok is eljutnak addig, mire hónapokkal később kimondják végre a válást.

Az anyagi részt meg már előttem leírták. Legfeljebb annyit fűznék hozzá, hogy ne csodálkozz, ha egy anya ilyenkor minden fillért ki akar sajtolni. Ott dől el, hogy a következő 10-20 évben miből és hogyan fogja tudni felneveli a gyerek(ek)et. Utólag már sokkal nehezebb változtatni.

Aztán meg ott az érem másik oldala, a gyerekre rá se néző, gyerektartás elsumákoló "apukák", akiknek papíron semmilye nincs. Évekig lehet pereskedni, és senkit sem érdekel, hogy az egyedülálló anya miből tartja el az egész családot, amíg sehonnan sem kap segítséget. Akkor már jobb biztosra menni, és beszámítani a közös ház felét gyerektartás helyett. Legalább a kicsik maradnak a megszokott környezetben, nem kell albérletet fizetni, apuka meg úgyis megy az új nőhöz lakni.

Apropó, új nő: nem egyszer pont ők szítják az ellenségeskedést, mert minden fillért sajnálnak a párjuk gyerekére. Olyan gyűlölettel tudnak lenni irántuk, meg persze az ex iránt, ami kívülről nézve már nevetséges. Minden kisemmizett, lehúzott exférj mögött áll egy sértett szerető, aki több pénzre számított, mikor összejöttek. XD

tegnapelőtt 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!