Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért akarja sokszor a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja sokszor a feleség váláskor kisemmizni a férjet?

Figyelt kérdés
Facebookon olvastam sokszor jogi csoportban. Ma már nem írnak ki ilyen kérdéseket a nők, de engem ez érdekel. Hogyan lehet akarni olyan embert kisemmizni, akibe valaha szerelmes voltál sokáig?

tegnapelőtt 01:48
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Sajnálom, akiket kisemmiztek, férfiakat-nőket egyaránt, de azért ne általánosítsunk nemekre vonatkozóan. Sokaknak van 1-1 saját, személyes tapasztalata, vagy a környezetéből "közvetett tapasztalata", de azért innen is, onnan is hallunk mindkét nemről jót és rosszat is.

Megértem a személyes sérelmek miatti, másik nem iránti ellenérzéseket, de azért ne menjünk le óvodás szintre, hogy "a zöld szemű Pistike elvette a játékomat, akkor minden zöld szemű gyerek gonosz".

Aki szeret gyűlölködni, az fog is gyűlölködni, és ha talál végre egy céltáblát egy jó sztorival körítve (ami lehet h nem is véletlenül alakult úgy, ahogy), övé a világ.

Azonban itt, a neten, mindenki azt mond, amit. Lehet h Zoli azt állítja a Gyakorin h a felesége, Zsófi ilyen-olyan csúnyán kisemmizte, miközben Zoli, a narcisztikus pszichopata volt az, aki érzelmileg-anyagilag lenullázta Zsófit, és Zsófi élete utolsó szalmaszálába kapaszkodva próbál valamit még visszaszerezni a válási procedúrán - és ezt hívja itt Zoli "kisemmizésnek". De lehet h van itt egy önmagát kisemmizettnek megnevező Bori, akivel csúnyán elbánt a férje, Peti, viszont a valóságban Bori egy narcisztikus pszichopata, és ő semmizte ki Petit - itt viszont eljátssza az áldozatot.

Bárki bármit írhat itt, senki nem tudja visszaellenőrizni. Így könnyű szítani a gyűlöletet a naiv olvasókban. De akik egy adott nemmel szemben gyűlölettel teli, uszító kommenteket ír, annak én azért óvatosan hinném el az állításait. Mármint simán lehet h az ide kommentelő kisemmizettek csupán élénk képzelőerejű, 14 éves kamaszok, akik most vannak túl életük első szakításán, és most épp marhára utálják az ellenkező nemet. Én már bármit kinézek az emberekből.

tegnap 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!