Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van esélyem elváltan, kisbabáv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem elváltan, kisbabával új párt találni 26 évesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem váltam még el, párommal együtt neveljük kisbabánkat.

Sokszor írtam kikérdést és nagyon sokszor próbáltam átgondolni mi lenne a helyes.

Problémám, hogy utálok párom falujában élni anyósék és párom tesójáék mellett. Lassan egy éves a gyerekem és mindennap csak őket látom itt. Az én családom az ország másik végén lakik, akikhez 4-5-6 hetente haza szoktunk járni.

Betelt számomra a pohár azonban, hogy én sose ártottam a légynek se, sose szóltam egy rossz szót se, de engem itt nem fogadnak el. Én csak kihordtam a gyermeket a páromnak. Rettentően társas magányban érzem magamat.

Köszönöm nem szeretnék mindennap anyóséknál ülni. Sógornőmnek is kicsi gyereke van, de nem kíván és sose kívánt velem barátkozni.

Mindennap sírhatnékom van emiatt.

Ha haza tervezünk menni párom tesója mindig beszól, illetve próbál lebeszélni róla és bűntudatot kelteni. Anyósék is mindig kivannak tőle készülve. Van egy kutyánk is azt se akarja senki megetetni, ha elmegyünk és pl. párom vesz ki egy szabit akkor emiatt is állandóan csesztetik, de én is szeretnék hazamenni, főleg így, hogy mivel én itt mindennap Csak a párom családját látom kötelezően még jobban igen is hazaakarok menni oda, ahol engem tényleg szívesen làtnak.

Tesómnak is egy idős gyereke van, mint nekem és mindig kérdés nélkül szeretettel vár.

Én azt érzem nem akarok maradni a párommal. Belefáradtam, hogy ha ő elmegy dolgozni vagy hétvégi vagy délutáni programja van én mindiz egyedül vagyok és vagy nézem a babámmal a búzamezőt vagy sétálok a lakatlan utcákon és elviselem a beszólogatásokat.

Én szeretnék elválni. Imádtam a párom, ő volt a minden. Csodás apja a kisfiamnak, de én màr nem tudok a párom családjának szemébe nézni, én nem akarok többé közéjük tartozni. Nem szeretnék többé magányos lenni.

Párom nem kíván féltávra költözni.

Én gondolkodom, hogy elválok és hazaköltözöm, aztán megpróbálok valahol a családom közelében albérletet bérelni.

Egyszer szeretnék magamnak párt, szeretnék még gyermeket, szeretnék újra szerelmes lenni, vonzódni, boldog lenni.

Mert most leírhatatlanul boldogtalan vagyok.

Tele iróniával, elkeseredettséggel, egy őszinte mosolyom sincs.

A párom nem hajlandó max a telisteli cigánnyal kisvárosba menni, ami közel van a falujához. Én nem szeretnék.

Megértem ideköti a családja, a munkája a hobbija.

Viszont én több megalázást, magányt nem kérek.

Tönkre teszem a gyerekem életét tudom, nagyon megbántam, nagyon sajnálom!:(

nov. 29. 12:53
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

"Nem érdemli meg a párom semmiképp sem, hogy elszakítsam tòle a gyermeket."

Pedig éppen ezt tervezed.

Amúgy nem értem, miért jobb félútra költözni, lényegesen többet akkor sem fogsz menni haza, mert az se 20 perces út, cserébe még segítségetek sem lenne semmi, bármi gond lenne, egy kórházba kerülés, szülöi értekezlet munkaidőben, bármi.

dec. 8. 13:41
 42/46 anonim ***** válasza:
100%
41 azért nem mindegy, hogy 400 vagy 200 km. Így az apa is könnyebben látja a gyerekeket.
dec. 8. 15:59
 43/46 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek azzal, hogy erre nincs helyes megoldás. Legalábbis az nem megoldás, hogy én elválok és akkor elviszem a gyermeket az ország másik végére, ahol a szüleim laknak, hogy legyen segítségem, valakim, illetve szerető közegben legyek, jobb körülmények között, jobb településen és megyében.

A párom jó apuka, szereti a gyermekét, viszont nem tökéletes fèrj, mert hagyta és hagyja, hogy szenvedjek a falujában és folyamatos sértést tűrjek.

A párom családja mindent megtenne, hogy ne látogassak haza. Írkál a pàromnak, szóban is bűntudatot kelt, hogy mi az, hogy 5 hetente engem hazavisz, úgy hogy az ő családjával napi szinten kapcsolatban vagyok és sokszor csak egésznap òket làtom mivel a faluban nyáron mivel túl meleg van, télen mivel túl hideg van, ősszel mivel esik az eső nem lehet látni senkit, a kisbolt, meg emberi időben napközben zárvatart, csak este meg reggel nyit ki, az a szűk kis bolt, ahol szinte semmit se lehet kapni.

Én szívem mélyén nem engedném el a gyerekem kezèt, hisz édesanya vagyok, de már mondtam olyat a pàromnak, hogy itt hagyom a gyereket, csak hagyjon engem békén és soha többet ne kelljen találkoznom a toxikus családjával, akik csak önmagukat tudják elfogadni jónak és a legalapvetőbb dologtól kívánnak tiltatni, hogy haza látogassak és ez csak rosszabb lesz sajnos!

Én mondtam a páromnak, hogy erre vagy az a megoldás, hogy féltávra megyünk és igazságos lesz a másnál levés, cserébe amit írtatok nem lesz segítség.

Vagy az hogy akkor maradunk a megyében, de nem itt.

Párom szerint sok fiatal költözik ide és nagyon zavarja, hogy a szülei miatt nem akarok itt lakni, de ez van, biztos vagyok benne, hogy sokan mások hasonlóan éreznék.

Ő nem hogy szüleim településén, de még a megyéjükben sem költözne. Akkor inkább elválna.

dec. 9. 00:12
 44/46 anonim ***** válasza:

32 es irta

"Nyilván a legjobb pasiknak nem fogsz kelleni gyerekkel, főleg, hogy kicsik még+ilyen fiatalon még bőven válogathatnak gyerek nélküliek közül is. A maradékból biztos van, aki elfogad gyerekkel is, csak hogy legyen valakijük."

Ez annyiban nem igaz,hogy nem a pasi minősège hatarozza meg hogy kellesz e neki,hanem az èlethelyzete. Akar e mèg gyereket,es te akarsz e gyereket. Illetve hogy te hogy nèzel ki,kivul belul milyen Nő vagy. Pozitìv energiàt sugallsz vagy lehuzò energiavàmpìr vagy e.

Egy elvàlt jó pasi aki NEM akar több gyereket(aki vàlt màr gyerek mellett tudja miert mondom), az nem fog gyerek nèlküli, gyermeket akaró nőt magànak, mert az konfliktust teremtő zsàkutca.

dec. 9. 03:39
 45/46 anonim ***** válasza:

A kérdésedre válasszal nem tudok szolgálni, viszont nekem is közel laknak a férjem szülei és én is kapok megjegyzéseket. A családom bár a városban él de másik kerületben így kb ha egy hónapban egyszer személyesen találkozunk akkor az már jó. Barátaim, itt ahol lakunk nincsenek.

Egyébként a férjem édesanyja egy valóban nagyon jó anya. Mindig a gyerekei érdekeit nézte, ő fejlesztette őket otthon kiskorukban és amit eltudsz képzelni. Kb a minta.

Nálunk pont ez okozta a feszültséget. Ő mindenbe belekötött vagy beleköt. Ezt nem úgy kell csinálni, azt nem úgy kell csinálni. Az én anyaságomat akarta elnyomni és rám erőltetni azt ami szerinte jó volt. Ne értsd félre, tanácsot lehet adni vagy véleményt nyilvánítani de ő és az apósom is simán átlépték a határt, sőt. Apósom némikor megteszi és nagyon csúnyán beszél. Volt, hogy össze is szólalkoztunk és talán a legutóbbi nem is volt egy hete. Ha jól emlékszem 4-5 napja történt. Nem rossz szándékból teszik hanem ezt látják jónak és észre sem veszik ha ezzel megsértik az embert.

A házasságunk kezdetekor megegyeztünk a férjemmel abban, hogyha valamilyen feszültség kialakul egymás családja iránt akkor az fog velük beszélni akinek a családjával a probléma létrejött. Sokan azt mondják, hogy mert nem tud a sarkára állni ő vagy én a másik családjával szemben. Nem erről van szó, hanem egyszerűen ha a férjem és a családom közt probléma van akkor azt el kell simítani hisz mindkét felet szeretem. Nem akarnám, hogy az egyik vagy másik oldalról tüske maradjon és később ez negatív érzelmekhez vezessen. Könnyebben elfogadja majd a tényt a szülő ha a gyereke mondja és a házastársat is meg kell védeni, kiállni érte.

A szülő az szülő. Ti házasok vagytok, nem kell őket bevonni a magánéletetekbe. Például mikor utaztok oda a szüleidhez. Senkinek ehhez semmi köze. A kutyára pedig kell találni megoldást. Vannak kutyapanziók is ahová be lehet adni vagy éppenséggel ha nem megoldható akkor a férjed egyik barátját megkérni, hogy járjon át enni adni neki vagy a szomszédot.

Elsősorban a férjeddel beszéld ezt meg, hogy úgy érzed a családja utál téged és mindig megjegyzéseket tesznek. Beszéljétek át velük, hogy miért viselkednek így. Azt el ne felejtsd, hogy nem kell megfelelned nekik. A férjednek és a gyermeketeknek illetve magadnak szükséges megfelelned másnak nem.

Hozzáteszem, hogy én is kisgyermekkel vagyok itthon. A kisfiunk 6 hónapos koraszülött és van egy 4 éves kislányunk is de nem érzem magam rosszul. Ha esetleg van kedved beszélni valakivel akkor küldj üzenetet. :)

jan. 6. 14:00
 46/46 anonim ***** válasza:
Hát figyelj egyszer beszéltem társkeresőn egy sráccal aki 18 évesen jött össze egy 17 éves lánnyal akinek gyereke volt és évekig együtt voltak. Ha ilyen van, akkor olyan is, aki egy 26 éves nőnél elfogadja, hogy gyereke van :D
jan. 18. 23:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!