Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van esélyem elváltan, kisbabáv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem elváltan, kisbabával új párt találni 26 évesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem váltam még el, párommal együtt neveljük kisbabánkat.

Sokszor írtam kikérdést és nagyon sokszor próbáltam átgondolni mi lenne a helyes.

Problémám, hogy utálok párom falujában élni anyósék és párom tesójáék mellett. Lassan egy éves a gyerekem és mindennap csak őket látom itt. Az én családom az ország másik végén lakik, akikhez 4-5-6 hetente haza szoktunk járni.

Betelt számomra a pohár azonban, hogy én sose ártottam a légynek se, sose szóltam egy rossz szót se, de engem itt nem fogadnak el. Én csak kihordtam a gyermeket a páromnak. Rettentően társas magányban érzem magamat.

Köszönöm nem szeretnék mindennap anyóséknál ülni. Sógornőmnek is kicsi gyereke van, de nem kíván és sose kívánt velem barátkozni.

Mindennap sírhatnékom van emiatt.

Ha haza tervezünk menni párom tesója mindig beszól, illetve próbál lebeszélni róla és bűntudatot kelteni. Anyósék is mindig kivannak tőle készülve. Van egy kutyánk is azt se akarja senki megetetni, ha elmegyünk és pl. párom vesz ki egy szabit akkor emiatt is állandóan csesztetik, de én is szeretnék hazamenni, főleg így, hogy mivel én itt mindennap Csak a párom családját látom kötelezően még jobban igen is hazaakarok menni oda, ahol engem tényleg szívesen làtnak.

Tesómnak is egy idős gyereke van, mint nekem és mindig kérdés nélkül szeretettel vár.

Én azt érzem nem akarok maradni a párommal. Belefáradtam, hogy ha ő elmegy dolgozni vagy hétvégi vagy délutáni programja van én mindiz egyedül vagyok és vagy nézem a babámmal a búzamezőt vagy sétálok a lakatlan utcákon és elviselem a beszólogatásokat.

Én szeretnék elválni. Imádtam a párom, ő volt a minden. Csodás apja a kisfiamnak, de én màr nem tudok a párom családjának szemébe nézni, én nem akarok többé közéjük tartozni. Nem szeretnék többé magányos lenni.

Párom nem kíván féltávra költözni.

Én gondolkodom, hogy elválok és hazaköltözöm, aztán megpróbálok valahol a családom közelében albérletet bérelni.

Egyszer szeretnék magamnak párt, szeretnék még gyermeket, szeretnék újra szerelmes lenni, vonzódni, boldog lenni.

Mert most leírhatatlanul boldogtalan vagyok.

Tele iróniával, elkeseredettséggel, egy őszinte mosolyom sincs.

A párom nem hajlandó max a telisteli cigánnyal kisvárosba menni, ami közel van a falujához. Én nem szeretnék.

Megértem ideköti a családja, a munkája a hobbija.

Viszont én több megalázást, magányt nem kérek.

Tönkre teszem a gyerekem életét tudom, nagyon megbántam, nagyon sajnálom!:(

nov. 29. 12:53
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd ott a gyereket, költözz vissza és látogasd te kéthetente. Ez miért nem jó megoldás neked?
dec. 1. 07:01
 22/46 anonim ***** válasza:
Nezd, hasonlo helyzetben vagyok, bar en 28 evesen gondolkodom a valason egy 3 honapossal, de eszem agaban nincs uj kapcsolaton abrandozni. Szerintem elobb rendezd el a dolgaidat, allj meg stabil labakon (anyagilag, mentalisan es lelkileg is) es esetleg utana gondolkodj az ismerkedesen.
dec. 1. 08:29
 23/46 anonim ***** válasza:
17%

"Te elvárnád tőle, hogy boldogtalanságban élje le az életét, azért, hogy ne szakítsa el a gyereket az apjától"

Persze, és akkor apuka veszítse el a gyerekét, mert a másik fél hozott rossz döntest.

dec. 1. 09:01
 24/46 anonim ***** válasza:

Kérdező, olvasva a kommentjeidet nekem egy dolog jutott eszembe. Neked elsősorban egy jogsi és autó kellene. A depid forrása, hogy unatkozol, nem vagy mobilis, rá vagy utalva a párodra.

Brutál életminőség változás lenne számodra, ha tudnál jönni-menni. Szüleidhez tudnál menni egyedül a gyerekkel. Hidd el, már az is sokat dobna a hangulatodon, ha beülnél a kocsiba és elmennél a legközelebbi Tescoba vásárolni mikor kedved tartja. Nem akkor mikor a férjed ráér. Ugyanilyen faluban lakom. Mikor gyeden voltam, rengetegszer beültem a kocsiba csak úgy a kicsivel, elmentünk közeli város sétálóutcájára fagyozni, máskor vadasparkba. Győr van nekünk viszonylag közel, oda sokat jártam, babakocsit beszuszakoltam az autóba, fél napokat elcsavarogtam ott a gyerekkel. Sétáltam a plázában ha emberi arcokra vágytam. Én válás előtt ezt megpróbálnám. Szerintem annyira utálod ezt a bezártságot a faluba, hogy már ezért neheztelesz a férjedre is és mindenre, ami ahhoz a faluhoz köthető.

dec. 1. 09:14
 25/46 anonim ***** válasza:

Mi állít meg hogy vonatra felulj és elmenj kicsit a babával?

Elmész a tesodekhoz, szuleidhez, barátaidhoz.

Tedd rendbe magad külsőleg, belsőleg.

Amíg kapod a gyerek után a pénzt tanulj vmi képzést akár pár hónaposat is hogy legalább egy boltba vegyenek fel legalább egy bolti eladó vmit például ez csak 3 hónap és ingyenes.

Aztán bölcsibe beadod és mész dolgozni ott anyudeknal.

Amikor van munkád add be a válást.

Ha ez megvan te fogsz nyerni.

Ugyanebben voltam csak rosszabb helyzetben sajnos de amíg nem teszel legalább egy kis lépést addig csak rosszabb lesz

dec. 3. 07:21
 26/46 anonim ***** válasza:
18%

"Aztán bölcsibe beadod és mész dolgozni ott anyudeknal.

Amikor van munkád add be a válást."

Persze, hát kapkodnak mindenhol az egyedülálló kisgyerekes anyák után, akik két hét munka után elmennek egy hét tappénzre.

dec. 3. 07:30
 27/46 anonim ***** válasza:
68%
Jajj 26 egy olyan anyát nem ismerek, akinek nincs tartosan munkája. Amúgy meg lehet az anyja segít neki. Van olyan gyerek is ám, aki nem göthes folyamat.
dec. 3. 07:41
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
Le fogtok szavazni de nagyon sokat számít hogy egy csinos 26 éves kisgyerekes anyukáról van szó vagy..... :-(
dec. 3. 08:10
 29/46 anonim ***** válasza:
28 igen. Viszont ha nem is csínos de csinál időt magának és elmegy sportolni és ad magára akkor rendbe lesz.
dec. 3. 10:16
 30/46 anonim ***** válasza:
Igen.
dec. 3. 15:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!