Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van esélyem elváltan, kisbabáv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem elváltan, kisbabával új párt találni 26 évesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem váltam még el, párommal együtt neveljük kisbabánkat.

Sokszor írtam kikérdést és nagyon sokszor próbáltam átgondolni mi lenne a helyes.

Problémám, hogy utálok párom falujában élni anyósék és párom tesójáék mellett. Lassan egy éves a gyerekem és mindennap csak őket látom itt. Az én családom az ország másik végén lakik, akikhez 4-5-6 hetente haza szoktunk járni.

Betelt számomra a pohár azonban, hogy én sose ártottam a légynek se, sose szóltam egy rossz szót se, de engem itt nem fogadnak el. Én csak kihordtam a gyermeket a páromnak. Rettentően társas magányban érzem magamat.

Köszönöm nem szeretnék mindennap anyóséknál ülni. Sógornőmnek is kicsi gyereke van, de nem kíván és sose kívánt velem barátkozni.

Mindennap sírhatnékom van emiatt.

Ha haza tervezünk menni párom tesója mindig beszól, illetve próbál lebeszélni róla és bűntudatot kelteni. Anyósék is mindig kivannak tőle készülve. Van egy kutyánk is azt se akarja senki megetetni, ha elmegyünk és pl. párom vesz ki egy szabit akkor emiatt is állandóan csesztetik, de én is szeretnék hazamenni, főleg így, hogy mivel én itt mindennap Csak a párom családját látom kötelezően még jobban igen is hazaakarok menni oda, ahol engem tényleg szívesen làtnak.

Tesómnak is egy idős gyereke van, mint nekem és mindig kérdés nélkül szeretettel vár.

Én azt érzem nem akarok maradni a párommal. Belefáradtam, hogy ha ő elmegy dolgozni vagy hétvégi vagy délutáni programja van én mindiz egyedül vagyok és vagy nézem a babámmal a búzamezőt vagy sétálok a lakatlan utcákon és elviselem a beszólogatásokat.

Én szeretnék elválni. Imádtam a párom, ő volt a minden. Csodás apja a kisfiamnak, de én màr nem tudok a párom családjának szemébe nézni, én nem akarok többé közéjük tartozni. Nem szeretnék többé magányos lenni.

Párom nem kíván féltávra költözni.

Én gondolkodom, hogy elválok és hazaköltözöm, aztán megpróbálok valahol a családom közelében albérletet bérelni.

Egyszer szeretnék magamnak párt, szeretnék még gyermeket, szeretnék újra szerelmes lenni, vonzódni, boldog lenni.

Mert most leírhatatlanul boldogtalan vagyok.

Tele iróniával, elkeseredettséggel, egy őszinte mosolyom sincs.

A párom nem hajlandó max a telisteli cigánnyal kisvárosba menni, ami közel van a falujához. Én nem szeretnék.

Megértem ideköti a családja, a munkája a hobbija.

Viszont én több megalázást, magányt nem kérek.

Tönkre teszem a gyerekem életét tudom, nagyon megbántam, nagyon sajnálom!:(

nov. 29. 12:53
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
30%
Akkor csínos vagy kérdező, vagy olyan úszógumis testalkat?
dec. 3. 19:20
 32/46 anonim ***** válasza:

Emberfüggő. Nyilván a legjobb pasiknak nem fogsz kelleni gyerekkel, főleg, hogy kicsik még+ilyen fiatalon még bőven válogathatnak gyerek nélküliek közül is. A maradékból biztos van, aki elfogad gyerekkel is, csak hogy legyen valakijük.

Én ha férfi lennék, tuti messze elkerülése minden gyerekes nőt, pláne aki ilyen rövid idő után ész nélkül vállalta. Aki ebben felelőtlen, az másban sem lenne jó partner.

dec. 4. 12:49
 33/46 A kérdező kommentje:

Van munkám, viszont ide nem mennék vissza, mert ettől a falutól elérhetetlen egyébkďng is.

Diplomám van, amivel bármilyen megyében el tudok helyezkedni.

Külsőre szerintem nincs gond velem. Fenékig érő barna hajam van, kék szemem, 167cm és 50 kg vagyok, nem látszik rajtam a szülés egyáltalán, olyan vagyok, mint aki nem szült. :)

Viszont letagadhatatlan, hogy babám van, hiszen a vele való foglalkozás teszi ki a mindennapjaimat.

Nyilván, ha elválunk nem másnap szeretnék párt.

Csak kérdeztem, hogy van -e esetleg tapasztalata valakinek ezzel kapcsolatban, hogy lehetek egyszer újra boldog majd? Egyszer újra lehet egy normálisan kinéző, kedves, aranyos párom?

Borzasztóan döntöttem, tudom, életem legnagyobb hibája volt és életem végéig elkísér.

dec. 7. 08:47
 34/46 anonim ***** válasza:
Mivel kisgyereked van és vele kell foglalkoznod, nem lesz időd randizni, minőségi együtt töltött időre egy férfival sem, ez pedig kell egy kapcsolathoz, hogy elmélyülhessen. Max ha a gyerek nagyobb lesz akkor gondolkodhatsz azon, hogy talán sikerül párt találnod.
dec. 7. 08:57
 35/46 anonim ***** válasza:
0%

És az miért nem felel meg, hogy ott hagyod a gyereket a megszokott környezetében és majd te jársz látogatni őt az ország masik végebe, amennyi időd meg pénzed van ra?

Mert szereted és fájna? A ferjednek nem fog fajni, hogy kvázi megfosztod a gyerekétől teljesen?

Te is tudod, hogy nem reális dolog hetente/kéthetente elutazni a gyerekért az ország masik végébe, meg hazavinni. Ez iszonyatos mennyiségű idő és pénz és vserébe szinte idegen lesz a gyereke.

dec. 7. 08:58
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

35 mér hagyná ott? Az anyja bszki!

A gyerek majd megszokja, apuka ha már így elcseszte (persze nem csak ő) majd megoldja.

dec. 7. 09:02
 37/46 anonim ***** válasza:
41%

"mér hagyná ott?"

Ha szerinte rendben van az, hogy egy szülő 400 kmre lakik a gyerekétől az egyik fel döntese mkatt, ha a kérdező szerint ez korrekt dolog, akkor ugyan miért ne lehetne ő ez a szülő?

Apuka egy idegen vagy mi? Neki nem a gyereke? Felejtsük már el, hogy az apákat csak amolyan pótléknak tekintjük, akiknek mindegy, látják-e a gyereküket vsgy sem, a gyereket mrg anyuka kizárólagos tulajdonának.

Mondom ezt magam is anyaként, nem tudnám elképzelni, hogy a ferjemet így megfosszam a gyerekeitől, meg fordítva sem. Ez egy nagyon görény dolog.

Meg azt se értem, miért apula van itt csesztetve, a kérdés alapján a kérdező volt az, akinek oké volt, hogy a ferj falujába költöznek és oda vállalnak gyereket.

Kérdező meg legalább ne lenne alszent, hogy élete hibája, bánni fogja, blabla, dehogy erdekli, sz*rja le, kinek okoz fajdalmat, csak neki legyen jó, mehessen haza anyukájához, az a jo.

dec. 7. 09:11
 38/46 anonim ***** válasza:
Sajat magambol kiindulva nagyon sok ferfi keres gyerekes nőt mert nem akar több gyeeket. Ugyhogy igen van eselyed Neked is!
dec. 7. 18:26
 39/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem érdemli meg a párom semmiképp sem, hogy elszakítsam tòle a gyermeket.

Én mondtam neki, hogy próbáljunk megoldást találni. Féltávra költözni vagy a megyében maradni, de független helyen.

dec. 8. 09:16
 40/46 anonim ***** válasza:
0%
37 es tokeletesen igazad van. A pontozasokbol latszik milyen mentalitasu emberekbol all az itt kommentelők nagy többsège.
dec. 8. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!