Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exem nem költözik el, akkor hogyan fogok új párt találni?
zárcsere mikor nincs otthon a cucca is az ajtó előtt
kb ennyit
Teljesen a tiéd a lakás?
Ebben az esetben inkább jogi fórumon kéne kérdezősködni, hogy milyen módon teheted ki, ha be is van oda jelentve, akkor a szokásos zárcsere-cucc az ajtó előtt kevés, kényszerkijelentést kell kérni a lakásodból. Onnantól, hogy a lakcíme nem oda szól, már csak annyi, hogy kirakod a cuccait, és nem engeded be többet, ha nagyon be akar menni, akkor meg hívsz rá rendőrt.
Sajnos ilyen esetben a finom módszerek sokat nem fognak érni, mert pénze nem lesz tőle több, meg kedve se kiköltözni.
Esetleg első körben állj elé egy bérleti szerződéssel, és azzal, hogy X összeg a rezsi, X az albérlet, ha nem fizeti ki, akkor fel is út, le is út. Lehet, hogy már ez is elég motiváló lehet, hogy új kecó után nézzen.
Ezen kívül van még a klasszikus "pár haverod átjön, és segít neki csomagolni".
Valahogy helyre kell rázni a meszet az agyában, hogy nem úgy működik, hogy ő innentől ott élősködik nálad, mert nincs kedve költözni. Nem vagy érte felelős, nem vagy az anyukája. Ne érdekeljen, hová megy, ezt nem neked kell megoldani, hanem neki. De ha úgy érzi, hogy ezt így a végtelenségig el lehet húzni, akkor nem fog elmenni soha.
Mondanám,hogy sehogy de ismerős lánynak sikerült így.De szerintem ő a kivételt erősítő szabály.
Én kűldtem el ezért nőt. Gyerekkel nem lett volna gond(azt mondta miatta nem költöznek szét). De két egészséges ellenkező nemű ember nagy eséllyel tol egy egészségügyit vagy egy nosztalgiát.
Annó 3lánnyal laktam egy albérletben barátnőmmel és 2 barátnőjével. Szétmentünk,de a szex hiányzott neki,este fűrdés előtt/után átjárt dugni. Ha nem volt fent akkor én a másik lányhoz.(félt egyedül aludni vagy nem tudom de egyszer megkért aludjunk egy szobában..az észt az ösztönök felülírtak.
Okés kérdező te neked vasakaratod van,de ki hisz neked??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!