Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kėt part között, fėl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kėt part között, fėlúton?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Olyan sorstársaim válaszát, segìtségét kérném, akik már átvészeltek hasonlò helyzetet.

Két héttel ezelőtt lezártunk egy négy éves kapcsolatot az élettársammal. Azòta lakást keresek a két éves lányommal, de felénk iszonyùan pang az albérletpiac és ùgy érzem megrekedtem, mindenhol falakba ütközöm. Anyagilag szerencsére nem állok nagyon rosszul, megtakarìtásom, viszonylag jò munkahelyem van. Kislányunk Apukája ideiglenesen visszaköltözött a szüleihez, a kommunikáciònk kultúrált maradt, hetente többször van náluk a gyerkőc, rajta nem látok változást. Viszont én két hete "leszoktam" az alvásròl, rajtam ìgy jön ki a feszültség ùgy tűnik. De ettől kezdek teljesen kimerülni, félek már a munkahelyemen sem fogok tudni koncentrálni. Minden energiámat a lányomra fordìtom most, és arra, hogyan oldjam meg, hogy a lehető legkevésbé sérüljön. Hogyan lehet átvészelni ezt az átmeneti időszakot, két part között, félùton?

Köszönök minden választ!

28/N

2015. márc. 8. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha enged a stressz és lecseng a fokozott adrenalin termelődés, akkor tudsz majd aludni. Pár hét kérdése.
2015. márc. 8. 14:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Nagyon remélem, hogy igazad lesz, mert már kezdek kinyùlni, ùgy érzem... Talán ha sikerül megtalálni a saját kuckònkat, az is segìteni fog. Te is átélted ezt?
2015. márc. 8. 20:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, en is 4 ev utan mentem szet a ferjemmel. Mire a valast kimondtak mindenfele egeszsegugyi bajaim lettek. Konkretan 1 evet vegigbetegeskedtem. Alvaszavar nekem is volt. Ez a stressz,nagyon megtudja viselni az embert testileg- lelkileg. Nekunk 3 eves volt a fiunk ekkor es eloszor ugy tunt nem viseli meg de idovel kicsit kijott rajta a dolog. Szerencsere nem veszesen es azota is oke. Kitartast kivanok neked/nektek.
2015. márc. 8. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg annyi hogy adj magadnak idot,ezt a korszakot le kell zarni,meg kell gyaszolni.En sokat mentem baratokhoz,csaladhoz stb.
2015. márc. 8. 20:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Remélem hamar megoldódik a lakás kérdés és elkezdhetitek új életeteket a kislányoddal!

Igaz, hogy ezt az időszakot "gyásszal" is kell töltened, hisz valami elmúlt, amit fel kell dolgozni. Azonban az alváshiányra komolyan odafigyelnék a helyedben. Az alvás pont olyan fontos a szervezetnek mint a víz vagy az oxigén. Alvás közben regenerálódik a szervezet, pihenjük ki a napi stresszt (neked van most bőven) és kapunk energiát a következő napra. A helyedben megtalálnám a módját az alvásnak, pl: nyugtató tea este, alvás előtt jóga vagy meditáció, egy nyugtató zene vagy bármi ami segít, netán sport vagy rendszeres intenzív séta... A lényeg, hogy tudj aludni, pihenni, hogy legyen energia, amiből táplálkozik a tested és a lelked a változás ideje alatt.

2015. márc. 9. 23:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Előző válaszolónak teljesen igaza van, ha tudod fogadd meg a tanácsát. Én annyit tennék hozzá saját tapasztalatomból, hogy ezt az állapotot nagy valószínűségel a kulcskérdés megoldatlansága okozza. Már az alvás hiányát. Ha nem is érzed úgy, de kattog az agyad rajta, nem hagy nyugodni. A lakáskérdés ahogy látom most központi helyen van, hidd el, amint az sínen lesz, ugyan jön majd a többi, napi megoldandó kérdés, de könnyebben fogod venni, mert lesz egy biztos pont, és lélegzethez jutsz majd.

A gyerekek szerencsére rugalmasak, jobban viselik a pillanatnyi feszültségeket, de idővel kijön majd, s majd akkor lesz igazán szükség a számára érthető, kézzel fogható magyarázatokra, a szerető gondoskodásra - mindkét részről. Egyelőre koncentrálj arra, hogy ne érezze magát felelősnek, és legyen meg a maga kis biztonságérzete. Ha te is összekapod magad, magabiztossá válsz, az számára is megnyugvás lesz, s akkor rendbejön az életetek, a mindennapok. És majd felteszi az őt nyomasztó, foglalkoztató kérdéseket. Legyetek vele korának megfelelően őszinték, ez segít. Bár csacsogásnak tűnhet, de elég fontos dolgokra keresik a válaszokat ebben a korban is a maguk kis nyelvén/világukban, de vegyétek őt komolyan, nehogy gond legyen. Az pedig, hogy sok időt tölt az apjával egy külön jó dolog, fontos neki, kívánom, hogy a jövőben is maradjon ez így. Mielőbbi megnyugvást és sikeres túllendülést kívánok!

2015. márc. 10. 13:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Sziasztolk! Hù nagyon köszönöm a sok-sok bìztatò szòt, nagyon kedvesek vagytok! Időnként, ha szeretnétek ìrok majd pár sort, hogy alakul az életünk. Egyenlőre lakást nem találtunk, szerencsére Apuka nagyon rendes, türelmes, nem sürget. Ùgy tűnik máshol kompenzál az élet, mert ùgy néz ki a munkahelyemen kapok egy tanulási lehetőséget, ami a jövőben nagyon hasznos lehet. Pròbálom a pozitìvumokat meglátni most, hogy ez vigyen előre. Igyekszem aludni, kipròbálom a trükköket, amiket javasoltatok.
2015. márc. 13. 07:57
 8/9 anonim ***** válasza:
hol keresel lakást? a helyi újságban feladhatsz 1 hiretést, hogy kiadó lakást keresel, és aki ki akarja adni a lakását, majd ír neked, vagy hív téged.
2015. márc. 15. 09:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot, már fent van a hirdetés több oldalon is. Az a baj, hogy.nálunk (Tolna megye, Szekszárd) egy hirdetésre öt albérlő ugrik, annyira nincs kiadò lakás a környéken.:-( De pròbálkozok és reménykedek kitartòan!:-)
2015. márc. 15. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!