Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elveheti tőlem a kisfiamat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveheti tőlem a kisfiamat a férjem válás miatt?

Figyelt kérdés
Ezzel fenyeget, hogy elveszi. 2 és fél éves. Most kezdek majd újra dolgozni. Nincs semmi káros szenvedélyem, se nem vagyok elmebajos. De azt mondja,ha elköltözik elviszi vagy ha én mennék el nem vihetem magammal.
nov. 13. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Nincs olyan, hogy elveszi tőled. A bíróságon említsd meg OKVETLEN, hogy fenyeget téged és ha lehet még válás előtt amikor nincs otthon lépj le a szüleidhez, rokonokhoz, barátokhoz.
nov. 13. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A férjednek nincs igaza. Ügyvéddel beszélj, ha még nem tetted volna.
nov. 13. 22:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Üres beszéd!

Irány egy jó ügyvéd.

nov. 13. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján szinte esélytelen...
nov. 13. 22:56
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Egy ilyen pici gyereket csak a legvégső esetben veszik el az anyjától. Ha nem vagy alkesz, drogos, bűnöző, bántalmazó stb. akkor esélye sincs. Szerintem mielőbb pakolj össze és amíg nem kapsz fizut, menj a szüleidhez a kicsivel (vagy egy baráthoz, rokonhoz), közben indítsd el a válást.
nov. 14. 01:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hülye a bíróság hogy ilyen embernek aki zsarolásra használja a gyereket majd odaadja.
nov. 14. 05:03
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
A bíróság 99%-ban anyapárti, kb. gyilkosnak vagy nyíltan kemény drogosnak kell lenned, hogy ne nálad tartsák a gyereket. Akármit megtehetsz szinte.
nov. 14. 06:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak fenyegetni akar.

Én azt mondom, hogy szívd fel magad, nézz utána alaposan a lehetőségeidnek, beszéld meg ügyvéddel, hogy felkészült tudj lenni.

nov. 14. 09:17
 9/10 anonim ***** válasza:
57%

Ne biztassátok már hülyeségre. Nem viheti el önkényesen a gyereket a bejelentett lakcíméről az apa engedélye nélkül. Pont ugyan úgy nem rabolhatja el a gyereket, ahogy az apa sem teheti ezt meg.

Kérdező akkor mehetsz el a gyerekkel együtt, ha kérsz ideiglenes gyermekelhelyezést a bíróságon és így a perig tied a felügyelet. Máskülönben az apa simán szólhat a rendőrségnek, akik visszaviszik a gyereket, te pedig el is játszottad a bíróság jóindulatát.

nov. 14. 09:19
 10/10 anonim ***** válasza:

#9 De, elviheti, ahogy az apa is elvihetné. Éppen ezért a kérdezőnek kell "gyorsabbnak" lennie.

Amúgy lemerem fogadni, hogy apucinak baromira nem fontos a gyerek, csak azt gondolja, ezzel sakkban tarthatja a kérdezőt.

Neki állna legjobban félre a szája, ha neki ítélnék a gyereket.

nov. 14. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!