Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért a bíróság elveheti tőlem a kisfiamat hogyha egyből össze költözünk szeretőmmel aki már a párom.! Miért vehetik el tőlem? Milyen indokokkal tudja el perelni a férjem a fiamat mikor bíróságra kerül a sor.
Válásnál pont letojják.
Majd akkor lesz gond, amikor a szeretőd megun titeket és mehettek a gyerekkel amerre látsz. Arra az esetre van terved?
Gondolod, hogy a gyereknek a lelki fájdalmára pont az a legjobb megoldás, hogy összecuccolsz a szeretőddel?
Nem elég neki az, hogy anyu és apu külön lesznek, rögtön anyu új pasija is ott van. Ez valóban tutira segíteni fog neki. Ostoba.
A gyereknek ezzel teszed a legrosszabbat.Apa helyét rögtön átveszi egy idegen.Anélkül is elég nehéz lesz szegénynek.
Ha nincs veszélyeztetve a gyerek a szerető által akkor nem érdekli a bíróságot.
De nagy butaságot csinálsz.
Csak emiatt nem fogjàk elvenni a gyereket tőled, viszont az erkölcsi fejlődése vizsgálatakor nem fogsz jó pontot kapni. Sajnos az sem kedvez neked, hogy kijelented, hogy neked nem megy a túlélés, ezért azonnal összecuccolsz a szeretőddel. Egyik farokról ugrani a másikra amúgy is undorító dolog.
Legalább amíg le nem cseng a válás, addig bírnál magaddal.
Én a helyedben megpróbálnám rendbe rakni az életem, talpra állni, és megmutatni, hogy önállóan is életképes vagyok.
Csak a kérdéésre válaszolok és nem próbálok meg ítélkezni mert nem vagyok bíró vagy erkölcs-csősz:
A bíróság első sorban a gyerek érdekeit nézi. Itt az itélkezési gyakorlat hogy azonos feltételek mellett az anyánál helyezik el a gyereket.
Senniképp nem kapja meg az anya ha:
drogos, alkoholista, prostituált, vagy olyan életvitelt folytat ami a gyerek lelki vagy testi fejlődését gátolja, veszélyezeteti.
Ezt az apának kell bizonyítani.
Ha a szeretőddel összeköltöztök az jó pont a gyereknek mert nem csak női mintát fog látni hanem férfi mintát is igy a személyiség-fejlődése teljesebb lesz.
Ha a férjed is és te is a gyerek érdekeit nézitek akkor szépen leültök és kultúráltan megbeszéltek mindent ami a gyerekkel kapcsolatos, elhelyezés, láthatás, és egy kézfogással váltok el és nem köpködve egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!