Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekelhelyezéssel kapcsolatos kérdés. Elvehetik tőlem a kisfiamat?
Az anyagiaknak ehhez semmi köze, nincs jelentősége, hogy mit hallottál arról, hogy apuka fizeti-e a rezsit és van-e tartozása.
A helyzet az, hogy a gyereket fogja nézni a bíróság. Ha neki (a gyereknek) ez jobb, apuka Budapesten belül igenis menjen el érte. Jelentsd át.
Ha viszont nem mondasz el mindent, és ez egy eszköz apuka ellen (jelzem, nem állítom, hogy így van, csak láttam már sok mindent), akkor ne csináld.
A gyerek legyen az első!
Szerintem addig amíg ezzel nem akadályozod az apát hogy rendesen láthassa a fiát, addig nem baj. Szóval olyan helyre költözz ami neki is, meg neked is jó.
Továbbá lehet, hogy csak nekem tűnik így, de olyan mintha minket(válaszadókat) az apuka ellen szeretnél hangolni. Legalábbis erre következtettem azokból amiket írtál. Azaz hogyan adjunk objektív választ, ha te el akarsz minket tolni abba az irányba, hogy neked adjunk igazat!?
Nem olvastam el, ahhoz túl hosszú.
Te vagy a nő, tied a hatalom. A gyerek a tied. Európai bíróság nem ítéli apának a gyereket. Kivéve, ha lemondasz róla. Lehetsz örömlány, drogos, a gyerek a tied, ő csak pénzkiadó automata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!