Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás esetén viheti az apa kisfiamat?
Engem meg leszólnak, ha azt mondom, hogy baj a nagy korkülönbség.
Ne félj sehogy nem tudja elvenni tőled. Ha nincs jövedelmed, akkor többet fizettetnek vele. Örökre a nyakán maradtak, és pénzelni fog benneteket.
Ha drogos, prosti lennél, aki veri a gyereket, miközben éhezteted, akkor is neked ítélné a bíróság. Európai férfi, európai bíróságon, nem nyerhet egy nő ellen.
Az nem ugy van hogy az alperes kihirdeti a birosági végzést.
Ennek semmi köze a korkülönbséghez. Ismerek csomo egykoru és fiatal embert, hogy kivel vannak hasono elgondoldolásaink az nem korfüggő
Ha van állásod, lakhatásotok megoldott, szerintem nagyon kicsi az esély hogy elvegyék tőled.
Még olyannal nem találkoztam hogy a bíróság az apának adta volna a gyereket.
Olyat már igen, hogy közösen megegyeztek hogy apánál lesz a gyerek és így mentek a bíróságra.
Nem az az elv, hogy mindenkepp anyanal marad, hanem az, hogy ki tudja a gyerek testi-lelki fejlodeset biztositani es kihez kotodik jobban a gyerek.
Peldaul az exferjem az apjahoz kerult, mig a lanyaink hozzam (okkal).
"Peldaul az exferjem az apjahoz kerult, mig a lanyaink hozzam (okkal)"
fiadat akartál írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!