Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnál úgy a nárcisztikus, bántalmazó férjedtől ha csak a nárcisztikus anyád tudna segíteni lelépni?
Figyelt kérdés
A kérdésben adott a szituáció, amiben benne vagyok. Nárcisztikus bántalmazó férj, 1 gyerek és egy anya, akivel évek óta nem beszéltem,de ahogy elmondtam neki, hogy mi a helyzet otthon, egyből felajánlotta, hogy meneküljek el hozzá. Anyámban nem vagyok biztos, hogy nárcisztikus, de az biztos, hogy nem volt jó a kapcsolatunk, bár az is igaz, hogy én is hülye voltam.szept. 12. 18:52
1/8 anonim válasza:
A bántalmazó férjtől mindenképp el kellene válni szerintem.
2/8 anonim válasza:
Akármilyen is, én mennék az anyukához.
3/8 anonim válasza:
Én baromira nem vagyok jóban anyámmal, megközelítőleg sem, de ha bántalmazna a férjem és nem lenne semmi más megoldás, akkor bizony elfogadnám a segítségét. Legalábbis átmenetileg. A gyerekeimnek sem kívánom, hogy az legyen számukra a norma, hogy velem bármit meg lehet tenni.
5/8 anonim válasza:
Igen. De ott se tervezz hosszú távra.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. De csak ő az egyetlen, aki tud rajtam segíteni. Meg is lepett, hogy kb 7 éve nem beszéltünk és az első hivasomra egyből felajánlotta a segítségét.
szept. 13. 09:39
7/8 anonim válasza:
Lehet ez egyben egy esély, hogy új alapokra helyezzétek a kapcsolatotokat. Én élnék ezzel.
8/8 anonim válasza:
Én hasonló helyzetben elfogadtam anyám segítségét, és ennek köszönhetően közelebb kerültünk egymáshoz. Ennek már több mint egy éve. Sikerült viszonylag normális keretek között elválnom. Nem bútoroztunk össze anyuval, az én életem ment tovább a gyerekeimmel, ő is éli a magáét, de rendszeresen beszélünk, és számíthatunk egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!