Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon volt barátnőm miért terjeszti rólam, hogy nárcisztikus vagyok és verbálisan bántalmaztam, mikor inkább ő viselkedett velem rengeteg alkalommal mint egy kontrollmániás zsarnok?
Figyelt kérdés
igen, sokszor kiakadtam mikor már szó szerint a legkisebb dolgokba is beleszólt és annak kellett lennie amit ő akart, de bántani soha nem bántottam.szept. 6. 21:10
1/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, orulj, hogy vege.
2/7 anonim válasza:
Legjobb védekezés a támadás
És csak rossz színben akár feltüntetni más előtt, h ne ő legyen a hibás
3/7 anonim válasza:
Ahogy az #1-es is írta: örülj neki, hogy vége és hagyd a csudába!
Terjeszti... aki ismer és téged kedvel annak elmondod ez nem így volt. Aki inkább az ő irányába húz az lehet hisz neki, de ne foglalkozz vele. Azokkal foglalkozz akik neked fontosak!
4/7 anonim válasza:
Attól mert ő mondjuk nárcisztikus, még lehetsz te is az... a kettő nem zárja ki egymást. Ha meg tényleg akkora zsarnok volt, te meg egészséges, miért voltál vele, hogy "rengeteg"szer az lehessen? Első pár alkalom után odébb lehet állni.
5/7 anonim válasza:
Ennyiből azért nehéz megítélni, hogy mi lehetett a valóság. Mit jelent, hogy a legkisebb dologba is beleszólt? Megmondta, milyen fogkrémet használj, vagy abba próbált beleszólni, hogy ne találkozz más nőkkel? Mert nem mindegy.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen a fogkrémet is megmondta, meg ne vegyek sajátmárkás termékeket csak márkásakat
szept. 6. 23:48
7/7 anonim válasza:
Mondjuk ja az ilyen sznobizmus gyanús jel valamennyi nárcisztikusság felé. De ez csak 1 jel, soknak kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!