Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások barátnői is ennyire kontrollmániásak a mobilozással kapcsolatban, vagy csak az én barátnőm? Vagy tényleg függő lennék?
Naponta kb 2-3 órát töltök mobilozással. Social media, messenger, fb, instagram, tiktok, hírek, játék, fotózgatás stb. Ez soknak tűnik habár az ismerősi körömben sztem átlagos.
Barátnőmet viszont borzasztóan bosszantja és állandóan ezen rugózik.
Ha elmegyünk valahova mondjuk étterembe vagy sörözőbe, akkor kiveszi a kezemből és elrakja a táskájába - utána egész este nem adja vissza. Ugyanezt csinálja otthon vacsoránál is. Hálószobába nem vihetem be a mobilt mert zavarja a fénye stb.
Ez már így megy egy ideje és ezt még meg is tudtam érteni.., most elkezdte h túl sokat játszom még így is.. ezért az iPhoneon ugye be lehet állítani limitet egyes appokhoz.. elkezdte beállítgatni. Mivel néha túllépem ezt a limitet azzal szivat folyton h be fog állítani PIN kódot ehhez a korlátozáshoz. De nem tudom, komolyan gondolja-e.
Én úgy gondolom részben igaza van de másrészt meg az agyamra megy a dolog, h folyton ezen pattog. Mennyire átlagos dolog ez, inkább hagyjam rá? Valóban velem van a baj, vagy ő gondolja ezt túl szerintetek?
Dugd amíg lehet s hagyd ott. Mindenki a saját életével törődjön.
Másrészt neked kell tudni, mit engedsz meg neki mit nem.
Ne az itt lévő válaszok alapján dönts.
Én a csajt is megértem. A hálóba mondjuk nem zavar a teló, de társaságba, vagy közös programon nagyon. Szerintem senkinek nem jó érzés egy kütyüvel versengni a figyelemért.
Persze, rossz módszert választott, de gyanítom a "finoman szólok"-on már túl vagytok és nem használt (soha nem használ) így valami drasztikusabbat talált ki.
Normálisan meg kéne beszélni és közös szabályokat, normákat felállítani, amihez te is tudatosan tartod magad.
3-as, milyen magánszféráról beszélsz? Ha elmegy együtt a párjával egy étterembe és az asztalnál elkezdi görgetni a fészbukot? A csaj meg próbál vele minöségi idöt tölteni, ha már egyszer együtt vannak valahol? Én is kellemetlenül érezném magam, ha az asztalnál bámulnom kéne ki a fejemböl egyedül, mert nem velem beszélget. Ez egy ordas nagy bunkóság. Ha valakivel programot csinálok, akkor rá figyelek és nem a telefonomra, ez alap.
Ennek semmi köze a bizalomhoz, ez nem ellenörizgetés. A csajnak nem az a problémája, hogy féltékeny, hanem hogy a párja semmibe veszi.
A csaj se normális, de te is függő vagy. Hiába szerinted nem sok a 2-3 óra, de vacsora közben meg ha mások is ott vanbak, egyszerűen tiszteletlenség.
Mi sosem csinálunk ilyet, de hálóból nincs kizárva, a párom pl film alatt néha pókerezik, de ez nem zavar.
Én nem értem a viselkedését. Lehet, hogy telefonfüggő vagy de vagy megérti vagy továbbáll. A barátnőd az az "én majd megváltoztatom" típus. Meg kell értse, hogy nem vezet semmi jóra.
Ha neked jól esik a telefonozás és úgy érzed, hogy nincs károdra akkor folytasd. Ezt neked kell eldönteni és nem egy idegennek aki lehet nem telefonozik de van egyéb szenvedélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!