Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt derült ki, hogy kontrollmániás a párotok?
Az eljegyzés utàn ( fél év). Elkezdett beleugatni mindenbe ok nélkül. Hogy zártabb felsőket hordjak, ( egyébként se voltak kivágottak), hogy nem kéne fiúkkal haverkodnom, mert szerinte abból csak félrekefélés lesz, később már azért is hisztizett, hogy a barátnőimmel mennyit találkozok, ha késett a vonatom megcsalással vádolt, üvöltözött stb. 1 év után elhagytam, miután Ő volt az aki félrekefélt, szakítottam, erre felpofozott, veszekedett velem, előbb térdreborulva könyörgött, öngyilkossággal fenyegetőzőtt, aztán megint ordibált, és aztán bezárt a szobába,ő meg leült a nappaliban tévét nézni amíg " megnyugszom", hogy beszélgessünk.
Az ablakon át menekültem el. Szerencsére nem vette észre azonnal. Kb 10 perce ültem úton a vonaton hazafelé amikor hívott. Utána még vagy 6 hónapig zaklatott telefonon, smsben, emailben, msnen stb. Aztán végül számot váltottam mert nem állt le.
Pár éve megtalált facebookon. Mivel én letiltottam, a férjemnek írt és azzal próbálkozott hogy régóta szeretők vagyunk meg ilyenek. Jót röhögtünk rajta. Ő is letiltotta. Aztán meg vagy 6 kamuprofilt is amiről írkált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!