Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élettársam megcsalt a lányommal. Ti mit tennétek ez esetben? Élettársam azt mondja, véletlen volt, a lányom azt mondja már évek óta tart a kapcsolatuk, de csak most derült ez ki. Totál magam alatt vagyok.Szeretem az élettársamat, de így? Mit tegyek?
Véletlen??!
Én is megszabadulnék mindkét csalárd G.citől.
Hány éves a lányod?
Hány éves volt, amikor elkezdődött?
Tegyük fel, hogy nem random perverz vagy, hanem ez a valóság.
Véletlenül nem lehet dugni. Nem kell magyarázzam. Viszont én a lányt nem támadnám ennyire azonnal. Ha fiatal, netán tini, simán lehet, hogy manipulálta, esetleg erőszakoskodott vele a pasi. Millió ilyen eset van, és a legtöbb áldozat csendben marad, vagy védi is a tettest. A pasi instant kuka, egyértelmű. A lány meg attól függ, hogy mi az igazság.
Igen, én vinnem a lányt terápiára de most azonnal. Nem is feltétlenül veled kell megbeszélnie, de ezt fel kéne dolgoznia. A csávót pedig páros lábbal rúgd ki.
De egyébként ha kiderül, hogy molesztálta, mehetsz a rendőrségre is... Brutális
Lehet! Vagy szegény naiv kislány próbálgatta a macskakörmeit.
Ez is van annyira életszerű, mint a sztereotipia, hogy csak a férfi lehet elkövető. Egy igazság van. Ezt csak a férfi és a lány ismeri.
Valószínüleg ez sosem derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!