Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha már a barátom nagyon kiábrándító nekem? Ha eszek is szellent, de nem véletlenül, hanem szándékosan
Figyelt kérdés
Sőt még olyan is volt már, hogy az utcán sétáltunk, és úgy is eleresztett 1-2 pukit. Meg mindig elmondja nekem vagy leírja, hogy mikor volt nagydolgozni.2023. okt. 6. 12:55
1/16 anonim válasza:
1. elviseled és szépen boldogan éltek míg meg nem haltok.
2. szóvá teszed és megkéred , hogy ha lehet ezt ne tegye, mert zavaró parasztos, és házon kívül kínos is.
---> ha továbbra is folytatja , nem érdekli akkor eldöntheted, hogy vele maradsz vagy sem.
2/16 anonim válasza:
Neked kell tudni akarsz e- úgy élni vele, hogy egyfolytában az emésztésen a működéséről kell friss információkat tudnod vagy keresel valakit akinek az a normális ha nem a végtermékéről kell beszélni egyfolytában , mint valami izgalmas esemény
3/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem már vele erről, de nem érdekelte.
2023. okt. 6. 13:00
4/16 anonim válasza:
Szakíts vele. Ezt úgy mondom, hogy az én párom is van hogy csinál ilyet, de engem abszolút nem zavar ez. Viszont az már sokkal nagyobb probléma, hogy nem érdekli az, hogy neked ez hogy esik, figyelmen kívül hagyja az észrevételedet.
5/16 anonim válasza:
Akkor pedig egyértelmű...sz**arik rá mit gondolsz.
Vagy elviseled vagy szakítasz. Te döntesz, más lehetőség akkor nincs.
#1 voltam.
6/16 anonim válasza:
Most komolyan, mennyire vagy csúnya, hogy beéred egy ilyen kretén állattal?
7/16 anonim válasza:
Ott kell hagyni, és keresni egy olyat, aki fejben érettebb, mint egy óvoda kiscsoportos.
8/16 anonim válasza:
Hihi :P
Bablevest ha főzöl,
Ügyetlenül nőzöl,
Hipp-hopp, jön puk.
A karfiol veszélyes,
Jobb, ha nem vagy éhes,
Hipp-hopp, jön puk.
Mind hazud, ki bíztat, sokat egyél,
A főtt kukoricában sok a veszély!
Vitamin van benne,
Ám ha bárki enne,
Locs, fing, kak, puk.
Borsót eszünk, mégis
Felpuffadok én is,
Hipp-hopp, jön puk.
9/16 anonim válasza:
Ez nekem is kiabrandito amugy. Sajnos tobb ilyenben volt reszem es szakitas lett a vege mivel mindegyik azt mondta, hogy o bizony nem tudja kontrollálni meg mit kepzelek stb
10/16 anonim válasza:
Egy tahó a barátod. Hogy tudsz vele lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!