Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ez számotok is szörnyen kiábrándító lenne? Szerintetek mit csináljak?
Mekkora bunkó...
Nem tudom, mennyi ideje vagytok együtt, de ilyesmi velem egyetlen kapcsolatomban sem fordult elő.
Elég érzéketlennek tűnik a "párod"!
"Kérdezte, hogy “neked is megvolt?” Erre picit csalódottan mondtam, hogy sajnos nem. És utána mondtam, hogy most nagyon jól esne némi kényeztetés, erre mondta, hogy nyugodtan menj el fürdeni, nem zavar."
Azért ehhez pofa kell...
Rettentő bunkó a párod. A leírtak alapján k.rvára szerelmes lehet...
Jól értem, hogy együtt is laksz vele? Pedig ez egy halott kapcsolat. Hát ki sem kéne mondanod az igényeidet, magától is lehetne annyi esze. De ha már kimondtad egyértelműen, és lesz.rja, sok jóra ne számíts.
Hát első körben mindenképp megbeszélném vele, hogy ez most mégis mi volt. Nyilván csak ennyi alapján szakítani butaság, ha egyszeri esetről volt szó, de azért elbeszélgetnék vele, hogy ilyet többet ne, mert mégis mi ez már.
Amúgy nem kicsit kiábrándító. Ezt a pofátlanságot ott helyben is szóvá tettem volna, bár megértem, hogy miért nem tetted, én is lehet, hogy a döbbenettől szóhoz sem jutottam volna.
De ha a beszélgetés során sem mutat nagyobb érdeklődést a te igényeid iránt, akkor azért elgondolkodnék, hogy mégis mit tud nyújtani nekem, ami miatt megérné ebben a kapcsolatban maradni, merthogy a kielégítő szexuális élet és a megbecsülés nem igazán szerepel a listán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!