Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, ez számotok is szörnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ez számotok is szörnyen kiábrándító lenne? Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnap a párommal szeretkeztünk, most én lovagoltam, azt gondoltam ő is élvezi, szabadok a kezei, lehet kalandozni, ott pattognak előtte a cicijeim, abban a pózban amiben volt, hogy akár még magát a “behatolást” is nézhette volna. Erre ő megszólalt, hogy “Annyira semmi kedvem holnap dolgozni menni” nem egészen értettem a dolgot, de vártam valami olyan befejezést, hogy “itthon maradhatnánk és csinálhatnánk ezt egész nap” vagy valami hasonló, hogy köze legyen a szexhez, hogy annyira élvezi, stb. De nem, csak elkezdte mondani, hogy mert mennyi dolga van, és még bevásárolnunk is kell, meg stb. Meg hogy be kell mennie beszélni a főnökkel, meg ilyesmi. Aztán tartott némi szünetet, amikor éreztem, láttam, hogy elment, majd folytatta a beszélgetést. Utána le is szálltam róla, mert ez az egész teljesen elvette a kedvem, mivel nekem is eszembe jutott a mai munkanapom, amit nem neveznék izgatónak. Kérdezte, hogy “neked is megvolt?” Erre picit csalódottan mondtam, hogy sajnos nem. És utána mondtam, hogy most nagyon jól esne némi kényeztetés, erre mondta, hogy nyugodtan menj el fürdeni, nem zavar. Erre mondtam neki, hogy úgy értettem, hogy kinyalhatna, erre mondta, hogy ne haragudj, aludni szeretnék, mert holnap sok a dolgom. Így ott maradtam felhúzva, már nem voltam abban a hangulatban, hogy masztizzak, vagy bármi. Reggel elkezdett csókolgatni, erre keltem, es azt hittem lesz valami kárpótlás, de csak mondta, hogy útban vagyok, mert a saját oldalára bepakolta a dobozokat ami hazahozott a szüleitől, és nem tud kimenni. Nem tudom mi van vele, mivel rég nem szexeltünk azt hittem lesz most valami igazán jó, de úgy látszik őt nem kötötte ez le…27N

2022. szept. 16. 07:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%
Nála laksz? Ő tart el? Ha mindkét kérdésre nem a válasz, akkor még ma baszd ki a faszba.
2022. szept. 16. 11:14
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

A szexualitása nem annyira erőssége.

Neki komolyan foglalkoztatóak, lekötőek ezek az említett dolgok.

2022. szept. 16. 11:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg nagyon kiábrándító. Szerintem, ha a férjem ilyen lenne, akkor nem lenne a férjem. Hamar pontot tettem volna a végére.
2022. szept. 16. 12:15
 14/19 anonim ***** válasza:
93%

Önző retek a pasid.

OK, nekem is van néha olyan, hogy - sajnos - eszembe jut valami profán dolog szex közben, pl. a hülye munka. De ezt nem így mondom meg, ha egyáltalán. Hanem akkor utána, ha már muszáj.

Túl sokat dolgozik, és nem volt jelen. De ezt neki kéne eldöntenie, hogy akkor vagy kevesebbet, vagy mást dolgozik.

Inkább lejjebb adni az anyagi igényeket, hogy ne menjen pl. az intimitás kárára.

De mindenképp vágd be a durcát erre, és/vagy beszéljétek meg, hogy menjen már a csipába.

49f

2022. szept. 16. 13:06
 15/19 anonim ***** válasza:
92%
14 vagyok még: ő most nem ér rá, hogy kielégítsen, milyen kedves, hogy azt eltűrte, hogy te lovagolsz rajta, hú vazze! túlságosan kényelmes, hogy te mindig ott leszel és nem kell érted semmit tennie, tisztelnie. Vagy már nem érdekled, más nővel van...
2022. szept. 16. 13:08
 16/19 anonim ***** válasza:
85%
ez egy kényelmes fasz.. ilyet még dugásra sem tartanék mert arra is alkalmatlan, nemhogy még kapcsolatra..
2022. szept. 16. 14:10
 17/19 laszlo racz ***** válasza:
0%
hat egy nagy papucs lehet.jöl megdugot volna es aztan minden ok.
2022. szept. 17. 07:31
 18/19 anonim ***** válasza:
De jó kapcsolat! Ezen csak röhögni tudok! 🤣🤣🤣
2022. szept. 22. 00:51
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Öhm, most komolyan nem akarok nevetni, de... közben ezen csak nevetni lehet.

És ez férfinak mondja magát?

Amikor nagyritkán nem megyek el, a barátomnak alap, hogy addig nem enged, míg ki nem elégített, nem elküld fürdeni.

2022. szept. 27. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!