Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha már a barátom nagyon kiábrándító nekem? Ha eszek is szellent, de nem véletlenül, hanem szándékosan

Figyelt kérdés
Sőt még olyan is volt már, hogy az utcán sétáltunk, és úgy is eleresztett 1-2 pukit. Meg mindig elmondja nekem vagy leírja, hogy mikor volt nagydolgozni.
2023. okt. 6. 12:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a tipikus jerk

Nem tudom egy ilyennel hogy lehet egyáltalán összejönni

2023. okt. 6. 16:35
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Könnyen én plul ilyennel vagyok együtt és nagyon nagyon szeretem minden undi dolgával együtt mert így fogadtam el őt
2023. okt. 6. 16:39
 13/16 anonim ***** válasza:
39%

A kapcsolatotok rövid története :P

[link]

2023. okt. 6. 16:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Le akar rázni màr.
2023. okt. 6. 18:17
 15/16 anonim ***** válasza:
67%
Jajj, nálunk még rosszabb a helyzet, direkt felém😂 azt hiszi vicces meg cuki ahogy reagálok. Néha sajnos elnevetem mag de volt már finoman káromkodva kirohanás a szobából. Nem fog változni csak szólok🥲
2023. okt. 6. 18:31
 16/16 anonim ***** válasza:
48%
Dobjad ki, mint macskát szarni!
2023. okt. 8. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!