Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Élettársam megcsalt a lányomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élettársam megcsalt a lányommal. Ti mit tennétek ez esetben? Élettársam azt mondja, véletlen volt, a lányom azt mondja már évek óta tart a kapcsolatuk, de csak most derült ez ki. Totál magam alatt vagyok.Szeretem az élettársamat, de így? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2023. nov. 18. 14:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
21%
Erre mondják, hogy white trash...
2023. nov. 18. 14:56
 12/27 anonim ***** válasza:
23%
18 évesen azért már elég nagy lány ahhoz, hogy tudja, mit tesz. Majd nehogy a következő pasiddal is rosszalkodjon.😃
2023. nov. 18. 15:08
 13/27 anonim ***** válasza:
96%

Szép nevelés a lányod is. Persze nem tudom mi van a háttérben, lehet az is, hogy valóban elcsábította/molesztálta/manipulálta a lányod, mint ahogy írják itt páran, de én nem elsősorban erre gondolnék.

Mindenesetre akárhogy is nézzük, én ezt a megcsaláson túl szülőként is óriási kudarcnak élném meg, mivel valamit nagyon elrontottam a lányom nevelésében.

2023. nov. 18. 15:11
 14/27 anonim ***** válasza:
Beszélj a lányoddal, hogy mikor ketdödött, hogy kezdődött, stb. Lehet, hogy indokolt lenne egy rendőrségi feljelentés is, ha tényleg évek óta tart.
2023. nov. 18. 15:29
 15/27 A kérdező kommentje:
Az apja nevelte, mert ragaszkodott hozzá, meg persze az apja egy vállalkozó volt de három éve elhunyt gyógyíthatatlan betegségéből adódóan.Azt követően kértem a lányomat költözzön hozzám, amit elfogadott. A volt férjemnek nem volt élettársa sem, de végrendeletet sem írt, ezt a lányom mondta a hagyatéki után, a lányom az egyedüli örökös. Nagy vagyonnal és pénzzel rendelkezett a lányom, amit meg örökölt, de még nem záródott le, a hagyatéki eljárás. Lányomtól kérdeztem hogyan kezdődött a kapcsolata az élettársammal, azt mondta először csak beszélgettek, fogdosta, ha ellenkezett goromba volt. Majd pénzt adott a hallgatásért, és elkezdődött közöttük minden, de nem mert szólni, mert félt hogy megöli az élettársam. Tehát a volt néhai férjem nevelte a lányomat, közös megegyezéssel, de én rendszeresen látogattam, és ö is rendszeresen eljöhetett hozzám bármikor.
2023. nov. 18. 15:36
 16/27 anonim ***** válasza:
93%

Ez azt jelenti, hogy 15 (se) volt? Fenyegetés hatására szexelt vele?

Ebben az esetben nemi erőszakról van szó. Fogd meg a lányod és menjetek el a legközelebbi rendőrségre! Tegyetek feljelentést!

A lányod ne büntesd, nem ő tehet róla. Az élettársad egy felnőtt ember, neki kell(ezt) volna ezt leállítani akkor is, ha a lányod kezd ki vele. Az ő felelőssége lenne akkor is. De így, hogy fenyegette és zsarolta, egyértelmű, hogy egyedül ő a hibás.

Feljelentést kell tenni! Most!

2023. nov. 18. 15:58
 17/27 anonim ***** válasza:
33%

#15 nagyon szívszorító történet.

De most vagy te kamuzol, vagy a lányod.

A kiscsaj telivan pénzzel. El is költözhetet volna.

Beszélgettek, fogdosta, goromba volt.

A pénzt meg inkább elfogadta, csak meg ne ölje.

Aha!

Stb

2023. nov. 18. 15:58
 18/27 anonim ***** válasza:
67%
Pszichológus / egyéb szakember nem tudom pszichiáter szavára lehet nagyobb hangot adnak na a lényeg valamelyikhez vidd el a lányod és beszélgessen el velük, legyen papír arról hogy megsérült lelkileg is nem csak kitalálja a történteket!
2023. nov. 18. 16:18
 19/27 anonim ***** válasza:
14%

Itt a lehetősség, hogy bosszút állj a téged megbántó élettársadon! Jó anyaként a bosszúd kivitelezésére a lányod a tökéletes eszköz, így rajta is bosszút tudsz állni kicsit.

Persze sok értelme nincs, tekintve hogy nem Amerikában vagyunk, de azért meg lehet próbálni.

2023. nov. 18. 16:54
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Ismétkem magam, rendőrség és pszichológus
2023. nov. 18. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!