Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élettársam megcsalt a lányommal. Ti mit tennétek ez esetben? Élettársam azt mondja, véletlen volt, a lányom azt mondja már évek óta tart a kapcsolatuk, de csak most derült ez ki. Totál magam alatt vagyok.Szeretem az élettársamat, de így? Mit tegyek?
Szép nevelés a lányod is. Persze nem tudom mi van a háttérben, lehet az is, hogy valóban elcsábította/molesztálta/manipulálta a lányod, mint ahogy írják itt páran, de én nem elsősorban erre gondolnék.
Mindenesetre akárhogy is nézzük, én ezt a megcsaláson túl szülőként is óriási kudarcnak élném meg, mivel valamit nagyon elrontottam a lányom nevelésében.
Ez azt jelenti, hogy 15 (se) volt? Fenyegetés hatására szexelt vele?
Ebben az esetben nemi erőszakról van szó. Fogd meg a lányod és menjetek el a legközelebbi rendőrségre! Tegyetek feljelentést!
A lányod ne büntesd, nem ő tehet róla. Az élettársad egy felnőtt ember, neki kell(ezt) volna ezt leállítani akkor is, ha a lányod kezd ki vele. Az ő felelőssége lenne akkor is. De így, hogy fenyegette és zsarolta, egyértelmű, hogy egyedül ő a hibás.
Feljelentést kell tenni! Most!
#15 nagyon szívszorító történet.
De most vagy te kamuzol, vagy a lányod.
A kiscsaj telivan pénzzel. El is költözhetet volna.
Beszélgettek, fogdosta, goromba volt.
A pénzt meg inkább elfogadta, csak meg ne ölje.
Aha!
Stb
Itt a lehetősség, hogy bosszút állj a téged megbántó élettársadon! Jó anyaként a bosszúd kivitelezésére a lányod a tökéletes eszköz, így rajta is bosszút tudsz állni kicsit.
Persze sok értelme nincs, tekintve hogy nem Amerikában vagyunk, de azért meg lehet próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!