Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Élettársam megcsalt a lányomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élettársam megcsalt a lányommal. Ti mit tennétek ez esetben? Élettársam azt mondja, véletlen volt, a lányom azt mondja már évek óta tart a kapcsolatuk, de csak most derült ez ki. Totál magam alatt vagyok.Szeretem az élettársamat, de így? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2023. nov. 18. 14:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz rajtakapáson?
2023. nov. 18. 17:03
 22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jobbnál jobb hasznos tanácsokat. A lányomat nem könnyű rávenni a feljelentésre, mert nagyon fél a volt élettársamtól. Mi lesz vele ha megöli stb.Én elzárkodóm attól, hogy a lányommal bármikor is találkozzon volt élettársammal. Még egyszer, köszönöm szépen a tanácsokat.
2023. nov. 18. 17:19
 23/27 anonim ***** válasza:
91%

Ha börtönben van, nehezen tudja megölni.

De megértem, ha fél, ha félsz te is. Ebben az esetben egy költözésen lenne érdemes elgondolkodni.

Természetesen együtt.

Tudom, hogy baromi nehéz, de azt kell megértened, hogy a länyod Kost is csak félig gyerek, nem ô hibázott, és óriási szüksége van rád. Neki már csak te vagy. Lehet, hogy az se véletlen, hogy inkább az apjával akart élni.

2023. nov. 18. 17:26
 24/27 anonim ***** válasza:
90%

Ez egy full kamu. Innentől vagyok biztos benne:

"Az apja nevelte, mert ragaszkodott hozzá, meg persze az apja egy vállalkozó volt de három éve elhunyt gyógyíthatatlan betegségéből adódóan.Azt követően kértem a lányomat költözzön hozzám, amit elfogadott."

Ha az a szülő meghal akinél a gyerek van, akkor a gyerek megy a másikhoz (amennyiben nincs kizáró ok mint szerfüggőség, hajléktalanság stb, vagy esetleg az a szülő nem vállalja), ilyen nincs hogy a gondviselő halála után a másik szülő "kéri" a kiskorút/fiatalkorút hogy költözzön hozzá. Ez nem így megy. Mégis, hova máshova menne a kiskorú? Az intézetbe ha a másik szülő alkalmatlan.

Mi a célod ezzel a kamukérdéssel?

2023. nov. 18. 17:59
 25/27 anonim ***** válasza:
85%

#24 így van!

Az eljárás során sem kell találkoznia feltétlen a férfival.

A hagyatéki 3 éve húzodik!

Gondolom a rajtakapás kérdésemre most gondolkodik valami torokszorító sztorin.

(#17/21)

2023. nov. 18. 18:14
 26/27 anonim ***** válasza:
89%

A #7 után tuti, hogy kamu. Ilyen eset után senki se azon gondolkodik, hogy neki lehet még élettársa, meg nem dobja ki a gyerekét.

Ettől függetlenül sajnos rengeteg ilyen van. Ismerek egy nőt, ő 16 évesen esett teherbe az anyja élettársától. A nő kidobta. A babát haza se vihette, aztán egy darabig hajléktalan volt a városban. Mindenki mást mond, hogy szerető volt-e vagy kényszerből szexeltek. Mondjuk én inkább hiszek a lánynak.

2023. nov. 18. 18:19
 27/27 anonim ***** válasza:
29%

Végtelenül ostoba vagy! Ami senkit nem érdekelne, haljál csak meg hülyén! De a lányod a te felelősséged. Miattad lett megrontva! Miattad lesz egy életre lelki nyomorék! Örülhetsz ha nem köti fel magát pár éven belül, vagy nem lesz egy drogos prosti aki jó ha a 27. életévét megéli!

Hacsak nem kamu ez az egész!

2023. nov. 18. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!