Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mások barátnői is ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások barátnői is ennyire kontrollmániásak a mobilozással kapcsolatban, vagy csak az én barátnőm? Vagy tényleg függő lennék?

Figyelt kérdés

Naponta kb 2-3 órát töltök mobilozással. Social media, messenger, fb, instagram, tiktok, hírek, játék, fotózgatás stb. Ez soknak tűnik habár az ismerősi körömben sztem átlagos.

Barátnőmet viszont borzasztóan bosszantja és állandóan ezen rugózik.

Ha elmegyünk valahova mondjuk étterembe vagy sörözőbe, akkor kiveszi a kezemből és elrakja a táskájába - utána egész este nem adja vissza. Ugyanezt csinálja otthon vacsoránál is. Hálószobába nem vihetem be a mobilt mert zavarja a fénye stb.

Ez már így megy egy ideje és ezt még meg is tudtam érteni.., most elkezdte h túl sokat játszom még így is.. ezért az iPhoneon ugye be lehet állítani limitet egyes appokhoz.. elkezdte beállítgatni. Mivel néha túllépem ezt a limitet azzal szivat folyton h be fog állítani PIN kódot ehhez a korlátozáshoz. De nem tudom, komolyan gondolja-e.

Én úgy gondolom részben igaza van de másrészt meg az agyamra megy a dolog, h folyton ezen pattog. Mennyire átlagos dolog ez, inkább hagyjam rá? Valóban velem van a baj, vagy ő gondolja ezt túl szerintetek?

2024. jún. 14. 15:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%

Mivel magadat nem tudod fegyelmezni, ő teszi meg. Gyerek vagy, úgy is kezel.

Szerintem keress olyan telefont, amelyik tud szexelni.

2024. jún. 14. 21:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez már nagyon nagy kontrollmánia és nem egészséges a barátnőd részéről, de te is mobilfüggő vagy és bizonyos esetekben suttyó. Programon nem illik telefonozni (kiv. ha fontos hívás van, de azt is pár percre le illik redukálni).
2024. jún. 16. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!