Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek bántalmazó nárcisztikus volt a férje? Ha van közös gyerek, akkor békében hogyan lehet nevelni és társszülők lenni?
Sajnos vannak olyan helyzetek, amikor nem lehet kilépni teljesen egy kapcsolatból, mert valami hozzáköt az illetőhöz, pl egy gyerek, akinek az életében O is benne akar lenni.
Hogy birkoztok meg ezzel? Pl amikor vita van a neveléssel kapcsolatban.. pl a narci sulykolja a gyereknek hogy mi legyen, melyik iskolába kell tanuljon stb.. és látod, hogy ez rossz hatással van a gyerekre, de apuka nem fogja fel és nem engedi, hogy beleszólj...
A narcisztikusok gyakorta primitívek is azaz kijátszhatók.
A sulijába most nagypofával azert akar csak beleszólni mert leirták a hülyéjének hogy ehhez joga van es ő a naaagy buddha élni akar a jogaival.
Én simán átverném hogy ugy teszek mintha az akaratát követném(ez nagyon fontos hogy azt higyje mellette állsz es nem vitatkozol)és oda jelentkeztetem a gyereket de valójában nem, aztán meg közölném, nem vették fel, mert tuljelentkezes van, maradt ez a masik suli.
Minél nagyobb arca van valakinek annál könnyebb kijatszani.
Hogy a fr.ncba nem ismerted ki ha már a férjed volt?
Nekem mindenféle bántalmazóhoz elég 3 hónap es már "idomítva" is van a tudta nélkul.
Segítégnyújtot lepontozni?:D
Mentőt se engedjétek el a kereszteződésben...grat
#1: Ti férfiak, csak egyszer nem tudtok normális nőt választani? Tudod, akkor válás után nem lenne az, hogy:
1. nem szereti a szexet a nejem
2. a nejem egy pénzéhes lotyó
3. a nejem igénytelen
4. a nejem csak kihasznált
He?
Érts egyet! Azt mindig elhiszik. Gyakran használd az ő szókincsét. (Gyakorta elmondják mit szeretnének hallani vagy ők hogyan válaszolnának. Rákerdez miert nem azt mondod hogy...?)
A felvételi sikertelenséget ugy kell közölni, hogy hu de nagyon sajnálod te is.
Mert a dagadt nő elhappolta a hülye magyart, ugye, Ági?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!