Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válásnál ha kevés a fizetésem akkor lehet hogy nem nekem ítélik a gyerekeket?
Válunk a férjemmel.az én fizetésem 250 ezer,ő 500ezer felett keres.kózös házunk van.
Neki van még egy szülői háza is ahol az anyukája él.
Én nekem nincs hová mennem,hova vinnem a gyerekeket
Esetleg ezek a dolgok hátrányt fognak jelenteni?így nem kaphatok még a gyerekeimet?
Ügyvéddel úgy írtuk meg a kereset levelet,hogy a gyerekeket én szeretném és a vagyonjogi rendezéséig kizárólagos lakáshasználatot kértem.férjem azt akarja hogy az övé maradjon a ház,mondtam neki hogy rendben van de nekem a felét fizesse ki.Nem tudom mi lesz mert annyi pénze nincs hogy kifizessen,gondolom majd el kell adni az ingatlant
#12 Mint írtam, az apák többsége alapból NEM AKARJA sem a kizárólagos felügyeleti jogot, sem az osztott felügyeletet.
Olyan már rég nincs, hogy az apuka akarja, megfelel minden feltételnek, de ezt megtagadják tőle.Ilyen nem létezik.
#20 Kérdező, de miért ne nevelhetné a gyerekeket a férjed?
Tényleg nem bántani akarlak, de ennyi pénzből nem fogsz tudni kivenni albérletet és 3 embert eltartani.
"Amúgy nem is értem, hogy a mai világban ki az aki ennyiért elmegy dolgozni. "
Én nem értem ezeket a kommenteket. Az ország csóróbb részein, lásd keleten vagy délen ennyit fizetnek a munkák többségére. Még diplomával is.
Gondolom ezt találtad 8-15ig.
Mert a gyerekek a te dolgod voltak eleve…..
Mondanám is a bíróságon.
Kapsz tőle havi százat, szerintem vígan megéltek!
És lesz még pasi is….
És nem csak sz@revők léteznek….
Igen én is próbálom így felfogni a dolgot
Most az én fizetésem nettó 250,még én kapom a családi pótlékot is
A gyerekekre járó családi adókedveztményt azt viszont ő veszi igénybe,ha megkapom a gyerekeket azt is én fogom igényelni,plusz majd a gyerektartás
Nem tudom a családi adókedvezmény mennyi havonta
De valahogy csak meg élnénk belőle?!
Ha teljesen elkeseredett és lelkileg feladom akkor annál rosszabb nem lesz
#24, nagyon meglepődnél, ha egyszer szembetalálkoznál a valósággal! Én budapesti vagyok, nem pályakezdő, diplomás, végzettségemnek megfelelő munkát végzek nettó 300-ért.
Ne aggódj kérdező, az ügyvéd és a bíró segít, te csak a gyerekekkel törődj!
#24 A közszférában nagyon sokan ennyit SEM keresnek, végzettségtől függően, és nem a takarítókra gondolok!
Nem tudom mit szólnál, ha innentől kezdve nem lenne sehol iskolatitkár, pedagógiai asszisztens, ügyintéző a kormányhivatalokban, önkormányzaton...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!