Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válásnál ha kevés a fizetésem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válásnál ha kevés a fizetésem akkor lehet hogy nem nekem ítélik a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Válunk a férjemmel.az én fizetésem 250 ezer,ő 500ezer felett keres.kózös házunk van.

Neki van még egy szülői háza is ahol az anyukája él.

Én nekem nincs hová mennem,hova vinnem a gyerekeket

Esetleg ezek a dolgok hátrányt fognak jelenteni?így nem kaphatok még a gyerekeimet?

Ügyvéddel úgy írtuk meg a kereset levelet,hogy a gyerekeket én szeretném és a vagyonjogi rendezéséig kizárólagos lakáshasználatot kértem.férjem azt akarja hogy az övé maradjon a ház,mondtam neki hogy rendben van de nekem a felét fizesse ki.Nem tudom mi lesz mert annyi pénze nincs hogy kifizessen,gondolom majd el kell adni az ingatlant

aug. 15. 18:52
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
59%
Magyarországon nagyjából 90%-ban a nőnek ítélik a gyereket, főleg, ha van munkája és van hol lakniuk. Mivel közös a házatok és van jövedelmed, szinte kizárt, hogy nem nálad helyezik el a gyerekeket.
aug. 15. 19:04
 2/31 anonim ***** válasza:
30%
De miért szeretnéd te a gyerekeket, mikor a férjed jobb életszinvonalat tudna biztosítani? Nem kell ám önzősködni...
aug. 15. 19:08
 3/31 anonim ***** válasza:
29%
Te vagy az anyja te szülted nem fogják s.ggfejeknek ítélni.
aug. 15. 19:08
 4/31 anonim ***** válasza:
66%

Csak ne aggódj ez a lényeg!

Tiéd a gyerek, te vagy az édesanya.

Az hogy ő jól keres csak azt jelenti hogy nem sz@ros 30 ezer forinttal fog hozzájárulni a gyerekek kiadásaihoz hanem normálisan vonják tőle bíróságilag.

A férjem vállakozó, tele pénzzel, nem iszik, semmi rosszat nem csinál, mégis a volt feleségének ítélték a két gyereket!

Nyugi !

Pedig a nő kb a negyedét kereste a férjem jövedelmének!

És meg ki is kell hogy fizesse neked a ház felét!

A lényeg hogy nincs min aggódnod!

Remélem gyorsan túl leszel rajta !

aug. 15. 19:14
 5/31 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es!Nem önzősködök!!a pénz nem minden,én szültem őket.nem én akartam válni hanem ő,mert lett valakije úgy néz ki,de mindegy is!
aug. 15. 19:20
 6/31 anonim ***** válasza:
67%

Először is, nyugalom, nagy levegő.

A gyerek nem a tulajdonod.

Pontosan annyira a te gyereked, mint a férjedé.

Elvileg hátrányt jelent, hogy csupasz seggel kerülsz ki ebből a házasságból. Gyakorlatilag a férjed pont le fogja szarni a gyereket. Örülhetsz, ha a gyerektartást sikerül majd kisajtolnod belőle, amúgy felétek se fog nézni.

Off: annyira megnézném mi lenne, ha az apának ítélnék a gyereket... Vajon apa meddig bírná a mindennapos logisztikai horrort? Az új nő meddig maradna, ha pótmamát kéne játszania?

aug. 15. 19:36
 7/31 A kérdező kommentje:
Sajnos most sem tudna logisztikázni!ő 3 műszakban dolgozik,én állandóan 8-15ig dolgozok!nem is tudná rendezni őket reggelente suliba,oviba,délután a főzés,fürdetés,hazahozatal oviból fogalmam sincs hogy oldaná meg,de nagyon akarja a gyerekeket!
aug. 15. 19:49
 8/31 anonim ***** válasza:
87%
Akkor legyen osztott közös felügyelet. Egy hét veled, egy hét vele. Mindkettőtöknek jár a gyerekekkel és a nélkülük töltött idő is.
aug. 15. 19:51
 9/31 anonim ***** válasza:
87%

Na, ha akarja a gyerekeket, add neki oda őket. Ha racionálisan végiggondolod, a férjednek van új társa, neki van segítsége. Neki egyszerűbb megoldani a mindennapokat. Te meg odalibegsz kéthetente frissen mosva-vasalva, elszórakoztok a gyerekekkel. A maradék időben dolgozhatsz látástól vakulásig, hogy összeszedd magad anyagilag.

A barátnőmnek bejött. Úgy kezdtek neki a válásnak, hogy a pasi akarta a felügyeleti jogot. Ennek tükrében sokat volt nála a gyerek. Hétvégén, amikor csak szórakozni kellett, még oké volt. De amikor megtapasztalta a pasi, hogy időre be kell juttatni a gyereket az óvodába és időben érte kell menni, kevesebb fusimunkát tud vállalni, és lecsökkent a jövedelme, már nem akart semmilyen felügyeleti jogot.

aug. 15. 20:09
 10/31 anonim ***** válasza:
83%

#1 Ez nagyon nem így van már manapság.Ahol az apuka is szeretné és nincs akadálya ennek értsd:normális, rendezett életet él, ott osztott felügyeletet szoktak megítélni, mivel ez a GYEREKEK érdeke! Nem a szülők, hanem a gyerekek érdekeit nézik, és mindkét szülő ugyanolyan jogokkal bír.

Az más kérdés, hogy a legtöbb férfi nem akarja nevelni a saját gyerekét.De aki akarja, ott megítélik az osztott felügyeletet.

Olyan apukákat is ismerek, akik ragaszkodtak hozzá, hogy ők neveljék a gyereket, anyuka pedig szintén ezt látta jónak.

Egy kivétellel kerülnek a gyerekek automatikusan az anyához: ha nagyon kicsik, tehát még mondjuk szoptatásra szorulnak.Ez mondjuk teljesen egyértelmű.

aug. 15. 21:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!