Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válásnál ha kevés a fizetésem akkor lehet hogy nem nekem ítélik a gyerekeket?
Válunk a férjemmel.az én fizetésem 250 ezer,ő 500ezer felett keres.kózös házunk van.
Neki van még egy szülői háza is ahol az anyukája él.
Én nekem nincs hová mennem,hova vinnem a gyerekeket
Esetleg ezek a dolgok hátrányt fognak jelenteni?így nem kaphatok még a gyerekeimet?
Ügyvéddel úgy írtuk meg a kereset levelet,hogy a gyerekeket én szeretném és a vagyonjogi rendezéséig kizárólagos lakáshasználatot kértem.férjem azt akarja hogy az övé maradjon a ház,mondtam neki hogy rendben van de nekem a felét fizesse ki.Nem tudom mi lesz mert annyi pénze nincs hogy kifizessen,gondolom majd el kell adni az ingatlant
#10, más az elmélet, és teljesen más a gyakorlat. A törvény ad rá lehetőséget, a bírói gyakorlat viszont nem ezt mutatja.
#1-es vagyok. Itt is átt írják, hogy 80-90%-ban az anyánál helyezik el a gyereket, váltott nevelésre pedig 3%-ban kerül sor
Kedves 13-as tudsz jobbat?Hallgatlak!!!!!
Inkább mondjak le a gyerekeimröl????
Szerinted nekem olyan könnyű???
Állandóan azon rágódni,idegeskedni hogy mi lenne a jó!!néha már azt gondolom hogy inkább leszek öngyilkos mert ezt a stresszt nem bírom,hogy hogyan oldják meg
Tudom
Csak hogy ne hogy azt higgye a válaszoló hogy én olyan könnyű helyzetben vagyok
13!
Nem lesz a kérdező örökre egyedül.
Anyám is férjhez ment 1 gyerekkel, barátnőm 2 gyerekkel, másik barátnőm szintén két gyerekkel.
Van akit nem zavar a gyerek, képzeld !!
Nem fog gondolom apácazárdába vonulni.
Szóval nem a 250ből kell majd eltartania őket és ráadásul vannak szülei is!
Lesz segítsége!
Nővérem nagymamáját meg 5 gyerekkel vették feleségül ..
Tudom, sok a gyerekellenes , sóher pali, de válás után mégis minden nő talál társat!
Én is találtam újra férjet és már van közös gyerekünk is!
Sajnos csak apukám van de ő 300km-re lakik tőlem
Sajnos segítségem nincs
Ha kifizet a párom,vagy eladjuk a házat abból a pénzből vennék egy kis lakást vagy albérletbe mennénk
Sajnos jobbat nem tudok
A férjem válni akart,mit tehetnék?erőszakkal láncoljam magamhoz mert nincs hová mennem??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!