Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem a férjem a válásig és közben?
Elhidegültünk teljesen a férjemmel, utólag persze okos az ember, tudom, össze se kellett volna házasodnunk. Sőt, mondhatom, hogy megutáltuk egymást. Van egy 2 éves gyerekünk is, közös ház, hitellel. Válni fogunk.
Nyár közepén elköltözött a férjem, annyira tarthatatlan volt már a helyzet, látszott a kicsin, mennyire megviseli az állandó veszekedés.
Én teljesen jól voltam a döntésemmel, tudom, hogy mindenkinek ez lesz a legjobb. Igen, jobbára az én döntésem volt, mert a férjem ugyan egyàltalán nem volt boldog, de a kényelem nagy úr…
Az én életemben felbukkant egy régi ismerős, akivel a kölcsönös szimpátián és ennek megbeszélésén kívül semmi sem történt. Eddig. Most randizunk, ismerjük meg egymàst, mert az érzés egyik oldalról sem tűnt el.
A férjem meg egy véletlen folytán megtudta, hogy van valakim.
Tajtékzik, miközben évek óta! nem volt közöttünk intimitàs, szex.
Fel akar rúgni minden megállapodást, amiben megegyeztünk a váláshoz. A gyerek érdekeit semmibe veszi. Mocskolódik, szóban bántalmaz, ahogy eddig is tette, de már a fizikai erőszak sincs messze, lökdösés màr volt pl.
Értem a sértett egoját, de az, hogy a válásig jutottunk két emberen múlt, számtalan próbálkozásom volt a dolgok helyrehozatalát illetően.
Én csak a gyereknek szeretnék mindent megadni, és az apja legyen az élete része amennyire csak tud/akar. Nem akarom megoldani, megbeszélni a kapcsolatunkat, hibáztatni, utálkozni. A férjemnek is csak azt kívánom, hogy találjon valakit, akivel boldog kapcsolatban tud lenni. Szeretnék egy stabil szülői együttműködést, ahol a gyerkőc áll az első helyen.
Ha bárki volt hasonló helyzetben, hogy lehet ezt kezelni, mit lehet tenni?
Ha nem lenne egyértelmű, megbeszélni nem lehet ezt vele. (:
Kérdező írja: "1. A gyereknek ami jár pénzügyileg az jár. Nem csak akkor kellett ott lenni, mikor csinálta." - sajnos elírtad, nem csinálta, hanem szülte. A gyereket és a most még közös otthont az apának ítélném, nem egy Knak.
Kevés kivételtől eltekintve egy esetleges férfi potenciagond ma már eltüntethető. Ebben a nő is tájékozódhat és adott esetben hozhat megoldást.
Ha muszlim lennél, most megköveznének. De itt minden az utódok kárára zajlik, nincs semmi tartós felelősségvállalás, csak az egyéni érdek.
Én írtam a kakast
Jó házasságban élek
Minden héten minimum 1 nőről tudósít a híradó hogy "szerelemfeltesbol" vagyis de a kib férfi ego miatt szakítás válás alatt vagy után megolte a feleségét
Van aki a gyerekeiket is
Hogy bosszút álljon mert őt elhagyták
Nyomorult
19.
"A mai undorító alapállást jól mutatja ez a hozzászólás: "Jó nagy hülyék vagytok az ismerősöddel együtt"
Tévedésben vagy. Ez nem morális hozzáállás kérdése, hanem a másik fél önérzetének tiszteletben tartása.
Ha egy házasság eljut oda, hogy csak a válás a megoldás-ezen kár vitatkozni, sajnos van ilyen-, akkor tekintettel kell lenni a másik ember egojára.
Azaz ha a férjem érdemtelenné vált a kapcsolatunkra és még a szexualitásomat sem tudtam megélni vele az ő hibájából, akkor nem tisztességes úgymond az orra alá dörgölni, hogy látod, milyen balfsz vagy, már találtam is valakit, aki jól megrépáz, pedig még le se zártuk a kapcsolatot.
Ha viszont a feleség volt elégedetlenebb a kapcsolatban-márpedig a kérdés kiírásából ez egyértelmű-, akkor erre a válás előtti bepasizásra létezik egy általam nem kedvelt, de megkerülhetetlen szakkifejezés: g.ci húzás. Ráadásul kétélű dolog ez, mert ha eddig együttműködő is lett volna a férj, ezek után garantáltan nem lesz az.
Ne kívánd ,kérlek, hogy éljem át ugyanezt. Váltam én is, hidd el, pokoljárás volt, hiába voltam korrekt és tapintatos, egy családot, terveket, életcélt pokolian nehéz elengedni. Nekem már az is nagyon rosszul esett, amikor az ex feleségem a válás után bepasizott, és a gyerekeim az ő kocsijába szálltak be. Remélem neked ezt nem kell megélned soha. (Azóta már új hapsija van, mert kiderült, hogy egy semmirekellő volt és többszörösen megvezette.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!