Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem/kezeljuk ezt a problemat?!
Igen. Megpróbál elüldözni.
Mondd neki egyenesen, hogy amennyiben nem hagy békén, feljelented zaklatásért. Ennyi a te részed. A párodnak meg magadnak kell kiállnia magáért és kettőtökért.
Vagy elfogadod, hogy a pasival jár ez a pakk, és tűröd, vagy most zárd le.
Csak azért ne maradj ebben benne, hogy ne a nő nyerjen. Te mit nyersz? Egy zaklató exet, egy gyerekkel, akit ellened nevel, és egy olyan pasit, aki képes összeállni egy kattant nővel, és akkor lép ki, mikor van gyerek is.
Akármennyire szemét is a volt feleség, azért ő is mellette bolondult meg teljesen. Egyszer régen úgy szerették egymást, hogy összeházasodtak és családot alapítottak. Idáig nem jut el egyedül egy jó férj mellett.
Én nem kínlódnék. Legyen boldog az exe, hogy sikerült elüldöznie, a pasi meg ismerkedjen akkor, ha le tudta állítani.
Ha nem fog leállni az ex, akkor nem is fog sikerülni, mert ezt évekig nem lehet bírni idegekkel.
Egy évvel később még itt tart, hogy zaklatja őket. Miből gondolod, hogy le fog állni?
Egy párkapcsolat kettejükről kéne szóljon. Nem arról, hogy a két nő harcol egymással, hogy ki tudja elmarni előbb a másikat.
Nagyon meg tudja keseríteni az életüket egy ilyen exfeleség. A gyerek miatt végleg kiiktatni sose fogják.
2-es (3-as inkább, de mindegy) vagyok
Azért írom ezt, mert voltam ebben a cipőben. Azóta tanultam az esetből, messze kerülöm az elvált pasikat. Összességében nem érte meg a pasas azt a küzdelmet, amit én két èvig elszenvedtem érte.
De te tudod.
Ha neked megéri 1000 km-re futni, hogy csak online tudjon zaklatni, akkor tedd azt. Senki se tiltja, èn is csak véleményt írtam.
Utolsó, senkit nem érdekel, neked mi éri meg. Neked nem éri meg, más attól még szeretheti a másikat annyira.
Ignoráljátok, párod álljon ki mellettetek, ha nem működik, feljelented. A hivatalos szervektől majd megérti az idiótája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!