Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan kezeljem/kezeljuk ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem/kezeljuk ezt a problemat?!

Figyelt kérdés
Tarskereson megismerkedtem egy pasival ,minden szepen alakul,kiveve,h az exe folyton valamit bekavar! En nem ertem,h miert kell ezt csinalni ,mivel kb egy eve mar ,h kimondtak a valasukat,szoval nem en vettem el a ferjet.Mar odaig fajultak a dolgok,h engem is zaklat minden hulyeseggel,en eddig ugy voltam,h nem keveredek bele ebbe,de mar k@rvaz,es olyanokat ir ,h teged is el fog hagyni a gyerekkel!Ezt miert is irogatja?! En nem tettem ellene semmi rosszat! A parom azt mondja,h keptelen fel dolgozni, h kulon valtak,es ezert akarkit megismer ahogy kiszagoljamar egybol elkezdi zaklatni a not! En mar tiltottam,mindenhonnan, a parom sajnos nem teheti mert a gyerekkel csak igy tud komunikalni.Ezert ejjel kapjuk a maganszam hivasokat,es ugye nem szol bele senki ,de tudjuk ,h o az! Most tenyleg arra jatszik,h menekulore vegyem en is?!
2018. nov. 7. 08:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Megpróbál elüldözni.

Mondd neki egyenesen, hogy amennyiben nem hagy békén, feljelented zaklatásért. Ennyi a te részed. A párodnak meg magadnak kell kiállnia magáért és kettőtökért.

2018. nov. 7. 08:38
 2/13 A kérdező kommentje:
Koszi,hat en gondoltam ,h vissza irok de ennel a nonel szerintem olaj a tuzre! Mar nem is tudom, h mi lesz a gyerekkel, h fogja bemutatni a parom,Mert szerintem mar megtomkodte a fejet.Sose ertem meg ezeket a tipusu noket!
2018. nov. 7. 08:45
 3/13 anonim ***** válasza:
40%

Vagy elfogadod, hogy a pasival jár ez a pakk, és tűröd, vagy most zárd le.

Csak azért ne maradj ebben benne, hogy ne a nő nyerjen. Te mit nyersz? Egy zaklató exet, egy gyerekkel, akit ellened nevel, és egy olyan pasit, aki képes összeállni egy kattant nővel, és akkor lép ki, mikor van gyerek is.

Akármennyire szemét is a volt feleség, azért ő is mellette bolondult meg teljesen. Egyszer régen úgy szerették egymást, hogy összeházasodtak és családot alapítottak. Idáig nem jut el egyedül egy jó férj mellett.

Én nem kínlódnék. Legyen boldog az exe, hogy sikerült elüldöznie, a pasi meg ismerkedjen akkor, ha le tudta állítani.

2018. nov. 7. 09:33
 4/13 anonim ***** válasza:
27%
Nem könnyű, de a leghatásosabb az, ha úgy csinálsz, mintha semmilyen reakciót nem váltanak ki belőled... mert amíg azt érzi, hogy valami a reakciót ki tud váltani addig csinálni fogja, mert addig bízni fog abban, hogy szét tud titeket választani.
2018. nov. 7. 10:03
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
#2 Pont az a célja a nőnek, hogy ez a kapcsolat ne sikerüljön. Ne adj hülye tanácsokat.
2018. nov. 7. 10:09
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

Ha nem fog leállni az ex, akkor nem is fog sikerülni, mert ezt évekig nem lehet bírni idegekkel.

Egy évvel később még itt tart, hogy zaklatja őket. Miből gondolod, hogy le fog állni?

Egy párkapcsolat kettejükről kéne szóljon. Nem arról, hogy a két nő harcol egymással, hogy ki tudja elmarni előbb a másikat.

Nagyon meg tudja keseríteni az életüket egy ilyen exfeleség. A gyerek miatt végleg kiiktatni sose fogják.

2018. nov. 7. 10:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Rendőrségi feljelentés. Egy idő után megunja..vagy ha neki is lesz új partner..
2018. nov. 7. 10:18
 8/13 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es .Akkor az a normalis ,h minden no vegye menekulore ,h ez az elmebeteg,el erje a celjat.En nem azert maradok a parommal ,h en nyerjek ,hanem mert szeretem.Amugy mar gindolkodtunk,h kulfoldre koltozunk ,mint anyagilag mint emiatt a bolond miatt,de ugye a gyerek sinyli meg.
2018. nov. 7. 11:32
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

2-es (3-as inkább, de mindegy) vagyok

Azért írom ezt, mert voltam ebben a cipőben. Azóta tanultam az esetből, messze kerülöm az elvált pasikat. Összességében nem érte meg a pasas azt a küzdelmet, amit én két èvig elszenvedtem érte.

De te tudod.

Ha neked megéri 1000 km-re futni, hogy csak online tudjon zaklatni, akkor tedd azt. Senki se tiltja, èn is csak véleményt írtam.

2018. nov. 7. 12:11
 10/13 anonim ***** válasza:

Utolsó, senkit nem érdekel, neked mi éri meg. Neked nem éri meg, más attól még szeretheti a másikat annyira.

Ignoráljátok, párod álljon ki mellettetek, ha nem működik, feljelented. A hivatalos szervektől majd megérti az idiótája.

2018. nov. 7. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!