Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem, hogy kellene másképp gondolkodni?
Férjemmel pár éve csak olyan lakótársi viszonyban vagyunk.Persze ez ellen tehettünk volna ha mindkét fél akarja,de ő neki mindig valami kifogása volt.Na,szóval nem is ez a lényeg hanem megbeszéltük ha összegyűjtök annyi pénzt,hogy a gyerekkel külön tudok menni akkor elköltözünk.
Most talált valakit magának és ez nekem nagyon rosszul esik.Úgy értem,hogy amit a mi kapcsolatunkban hiányoltam/törődés,érzelmek kimutatása stb./azt másnak megadja.Én teljesen úgy érzem magam mint aki csak mosni főzni takarítani volt jó,önbecsülés nulla...
Próbál most,hogy van valakije kedves lenni,de tudom ez azért van mert van nője.
Én addig nem akarok senkit keresni,amíg nem költözünk külön.De olyan rossz nézni,hogy ő "repdes" itt,pedig nem szól semmit,csak maga a tudat hogy tudom.
Lehet ezt másként élném meg,ha nem lennénk egyedül,külföldön élünk és így nehéz,mert nincs senki akire egy picit is támaszkodhatnék.Mindig azon gondolkodom,ezt én mért nem kaptam akkor meg amikor kellett volna.
Hogy kellene ezen túl lépnem vagy másként gondolni ezt az egészet hogy ne őrüljek meg?
Kedves utolsó!Így van ahogy írtad,nem egyszerű a költözés először is pénz kell még,mert több havi kauciót ki kell fizetnem.A másik nincsenek itt a szüleim,hogy csak úgy rátudjam bízni a gyereket ha én netán elakarnék menni valahova.Munkahelyem is olyan ha különmegyünk akkor rá leszek szorulva a férjemre mert nekem dolgoznom kell és nem tudok a gyerekkel lenni.Igazából nem is nagyon van lehetőségem elmenni senkivel sem,mindenkinek megvan a kapcsolata,barátja.
Így van a önbecsülésem a béka s@egge alatt jóval lejjebb van...
Most nekem nem az az első,hogy párt találjak mert egyrészt első a különköltözés és majd utána ha rám talál esetleg valaki.Bár már azt is kétlem!!
Németben lakunk,persze van gondolom családsegítő ahol tudnak úgymond segíteni,de először is egyedül kell,hogy tudjak létezni és ehhez pénz kell. A családsegítőre nem támaszkodhat mindig az ember.
Érdekes dolog ez,amikor magamon kellene segíteni nem tudok,de másoknak meg itt az oldalon tanácsokat osztogatok.:(:(
Figyelj. van egy férjed is aki tud a gyerekkel lenni? sőt, az új barátnője is jó lesz ha megbarátkozik a közös gyereketekkel. Remek alkalom Itt a hétvége, add oda apukának, csináljanak vele programot a csajjal, és te meg menj el sétálni, ülj be egy kávézóba, nézd meg hol van közelben sportklub, vagy akármi amit szeretnél kipróbálni, vagy este egy koncertre. Apuci meg vegye ki a részét.
Nem túl jó hogy rosszul érzed magad amiatt hogy neki lett valakije. Téged már nem szeretett, úgyhogy a ti kapcsolatotoknak úgyis annyi volt. Nyilván szeretné, hogy el tudj költözni, úgyhogy ezzel tudsz takarózni, hogy szeretnél te is ismerkedni járni, és ha azt akarja hogy minél hamarabb költözz, akkor segítsen neked szabad időt csinálni.
Mellesleg egyedül lehet a legjobban ismerkedni férfiakkal :) ha ott van barátnő veled akkor nehezebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!