Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem a férjem a válásig és közben?
Elhidegültünk teljesen a férjemmel, utólag persze okos az ember, tudom, össze se kellett volna házasodnunk. Sőt, mondhatom, hogy megutáltuk egymást. Van egy 2 éves gyerekünk is, közös ház, hitellel. Válni fogunk.
Nyár közepén elköltözött a férjem, annyira tarthatatlan volt már a helyzet, látszott a kicsin, mennyire megviseli az állandó veszekedés.
Én teljesen jól voltam a döntésemmel, tudom, hogy mindenkinek ez lesz a legjobb. Igen, jobbára az én döntésem volt, mert a férjem ugyan egyàltalán nem volt boldog, de a kényelem nagy úr…
Az én életemben felbukkant egy régi ismerős, akivel a kölcsönös szimpátián és ennek megbeszélésén kívül semmi sem történt. Eddig. Most randizunk, ismerjük meg egymàst, mert az érzés egyik oldalról sem tűnt el.
A férjem meg egy véletlen folytán megtudta, hogy van valakim.
Tajtékzik, miközben évek óta! nem volt közöttünk intimitàs, szex.
Fel akar rúgni minden megállapodást, amiben megegyeztünk a váláshoz. A gyerek érdekeit semmibe veszi. Mocskolódik, szóban bántalmaz, ahogy eddig is tette, de már a fizikai erőszak sincs messze, lökdösés màr volt pl.
Értem a sértett egoját, de az, hogy a válásig jutottunk két emberen múlt, számtalan próbálkozásom volt a dolgok helyrehozatalát illetően.
Én csak a gyereknek szeretnék mindent megadni, és az apja legyen az élete része amennyire csak tud/akar. Nem akarom megoldani, megbeszélni a kapcsolatunkat, hibáztatni, utálkozni. A férjemnek is csak azt kívánom, hogy találjon valakit, akivel boldog kapcsolatban tud lenni. Szeretnék egy stabil szülői együttműködést, ahol a gyerkőc áll az első helyen.
Ha bárki volt hasonló helyzetben, hogy lehet ezt kezelni, mit lehet tenni?
Ha nem lenne egyértelmű, megbeszélni nem lehet ezt vele. (:
1. A gyereknek ami jár pénzügyileg az jár. Nem csak akkor kellett ott lenni, mikor csinálta.
2. Még mininum fél év a válás, de inkább több. Nem kerestem direktbe új partner, de ha úgy hozta az élet, hogy ő épp most jött, akkor nem mondok le róla újra, egyszer màr elengedtem, mert a fèrjem választottam.
Nagyon összetett dolog, hogy miért vállal valaki gyereket egy rossz kapcsolatba, együtt élünk a döntésünkkel. Sokan a jó kapcsolatba vállalt gyerekkel jutnak ide, szóval nem is értem miért csóró gyerek. Ennyi erővel senki ne szüljön.
Szerintem a kerdezo már leírta hogy tisztában van vele hogy nem kellett volna házasodniuk és nem hinném hogy ilyen helyzetben még bántani kellene. Utólag valóban okos tud lenni az ember és van amit nem lehet visszafordítani.
Évek óta nincs intimitás köztük és írta a kérdező hogy próbálta menteni a menthetőt, de aki még nem volt így, az nem tudja miken megy keresztül az aki cserébe csenddel verést illetve semmit.
Én ezek után nem csodálkozok hogy esetleg érzelmeket táplál más iránt. Hányan már a házasság alatt férekufircolnak ennyi testi magány után. Ők már válnak és a férj egoja ezt nem bírja, holott lett volna lehetosege arra hogy ne így legyen.
Ráadásul meg a gyereket sem veszi figyelembe.
Kérdező, én nem tudok tanácsot adni sajnos, csak gondoltam megvédelek, még ha nem is mész ezzel semmire.
3. Ő nem dugott meg 2,5 évig. Nem vagyok egy palvinbarbi, de bányarém sem vagyok, járok edzeni, adok magamra. A bántalmazást meglátjuk, vannak gondok az indulatkezelèsével, de eddig mèg komolyabban nem bántott.
5. Rosszul esett neki, istenem, te is férfi vagy ugye? Mert ha előtte egy évig minimum mondom szépen-csúnyán, hogy figyuka ez így nem lesz jó, akkor is meglepődik azon, hogy válni akarok. Neki kényelmes volt ez, nekem meg rohadtul szar. Nem kell eltűrnöm a boldogtalanságot, senkinek sem kell. Csak millióan félnek kilépni…
Ennyi keserűséggel ami benned van nehéz lehet élni…
Felnőttként kell viselni a döntéseink következményeit. És a gyerek érdekeit kell előtérbe helyezni minden esetben. Akkor is, ha megvan bántva az ego-nk, akkor is ha nekünk szar, akkor is ha a másikat a pokolba kívánjuk.
6. Köszönöm!
Az a lényeg hogy ne tudja meg hogy neked rossz mert annál jobban csinálja.
Nem tudod valami kínos ügyével sarokba szorítani?
Én férjem is ezt csinálta .
Szemétkedett hogy elveszi a gyerekemet. Amikor meg azt mondtam neki oké vigyed, akkor azzal bántott hogy milyen anya az ilyen.
Szóval csakis fájdalmat akart okozni.
Persze nem kellett neki a gyerek, hiszen nem tudna mellette dolgozni. Én meg tudom oldani…..
Csak a pofájuk jár, mert nem tudnak veszíteni!
Jó nagy hülyék vagytok az ismerősöddel együtt, hogy nem tartottátok titokban a bimbódzó kapcsolatotokat. Alapszabály, hogy amíg nincs kimondva a válás, nem tudhatja meg a másik fél, ha új kapcsolat van. Rontja a tárgyalási pozíciót, bármilyen hülyén is hangzik.
Az érthető hogy vágysz az intimitásra, de azért meghallgatnám a férjedet is, hogy mit csinált a farkával 2,5 évig. Annak komoly oka van, ha valaki nem keféli a feleségét, főleg ha szereti a kényelmet.
A lényeg, hogy amíg nincs papír a kezedben, addig nem szabad tudnia a másiknak, hogy van valakid, mert a te egódnak is rosszul esne, ha összetalálkoznál a teszkóban a férjeddel ahogy egy nagymellű menyecskével andalognak.
Ha jól nézel ki, akkor még az ismerősöd nélkül is fél éven belül találnál magadnak pasit. A férjednek ehhez minimum a kétszeresére lesz szükség, ha a te szintedet veszi alapul és ezt valószínűleg ő is tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!