Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi idő alatt tudja egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt tudja egy ember lelkileg és anyagilag újból felépiteni az életét válás után? Mennyi időt adnál erre az exednek?

Figyelt kérdés

A párom és a felesége még nem váltak el, mert a felesége a 2 gyerekével továbbra is a céges lakásban lakik, de amint elvalnának, a nőnek ki kellene költöznie gyerekestől.

Ahányszor felmerül a válás, jön a sírás, hogy ők az utcára fognak kerülni, nem fognak tudni miből megélni, időt kér, hogy megoldjon mindent stb. Utána viszont semmi nem történik. Ilyen esetben mennyi türelmi időt adnátok, mielőtt hivatalos mederbe terelnétek a dolgot?

Mi is szeretnénk végre nyugiban élni az életünket.

2024. júl. 12. 09:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
18: Hát honnan "jöttek ide"?...
2024. júl. 12. 10:51
 22/33 anonim ***** válasza:

Gyerekeket magamhoz venném amíg bizonytalan a helyzet, a nőnek meg kivennék egy hónapra valami kicsi airbnb-t, onnan intézze az ügyeit, ne fogyassza feleslegesen a levegőt az én házamban. Ha már válásig jut egy kapcsolat, ott már csak annyira venném figyelembe az exem kéréseit/igényeit hogy a gyerekeim anyja ne haljon éhen, de első mindig a gyerek. Aztán minél hamarabb elindítanám a gyermekelhelyezési pert hogy a gyerekek hivatalosan is nálam maradhassanak aztán onnantól no contact, csak a gyerekekkel kapcsolatos dolgokról vagyok hajlandó beszélni.

Mondjuk az hozzá tartozik hogy én ha egyszer házasodok, akkor az valóban örökre szól nekem. Nálam nincs olyan hogy "már nem vagyok boldog, válni akarok". Főleg ha gyerek is van. Egy esetben válnék, ha a párom megcsalt, vagy ő akar válni. Ezért írtam ilyen "drasztikus" lépéseket, mert ha nálam válásig jut egy kapcsolat, ott már nagyon komoly dolgoknak kell történni, amit soha nem tudnék megbocsájtani.

2024. júl. 12. 10:51
 23/33 anonim ***** válasza:

"anyagilag újból felépiteni az életét"

Egyre jobban az derül ki az infókból, hogy ez eredetileg se volt felépítve, hiszen azt mondod, nulla (!!!) vagyona van. Miylen ÚJRA felépítésről kérdezel?...

És ha épített volna vagyont, abból ennek a feleségnek semmi nem járna, hiszen nem közösen, nem házasság alatt keletkezett vagyonról volna szót, tehát meg is maradna az utolsó fillérig.

Még tartásdíjat sem kell fizetnie.

Érthetetlen a feltett kérdésed, mert nem is jön szóba itt újbóli vagyonfelépítés.

2024. júl. 12. 10:57
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

"Gyerekeket magamhoz venném amíg bizonytalan a helyzet..."

De nem q férfi gyerekei. A nő előző kapcsolatából valoak

2024. júl. 12. 10:57
 25/33 anonim ***** válasza:
50%
#24 bocsánat, azt nem láttam. Akkor meg viszlát nekik, nem tudom mi a kérdés. Nem az én felelősségem, gondoskodjon róluk az apjuk, a nő meg menjen el dolgozni és gondoskodjon magáról. Még így is jófej lennék valószínűleg, és egy hónapra kivennék neki valamit a közös múlt miatt, de így meg aztán végképp nagyon egyszerű a képlet, semmi közöm hozzájuk.
2024. júl. 12. 10:59
 26/33 anonim ***** válasza:
39%

3: Így hát nem is a válás az oka annak, hogy nekik onnan menni kell!!!

Már tegnapelőtt menniük kellett volna és neked kellene beköltöznötök a gyerekekkel.

A te lakásodat meg kiadni. Ennyi.

Egy ügyvédi felszólítást kell küldeni ehhez és a válást beadni. Attól a naptól te vagy a jogosult a saját gyerekeiddel ott lakni.

2024. júl. 12. 11:01
 27/33 anonim ***** válasza:
57%
Ha meg kell nekik medence, hát kiadó lesz a lakásod, ők is kivehetik.
2024. júl. 12. 11:02
 28/33 anonim ***** válasza:
50%

Hogy tessék?! Azért vette el a mostani párod, hogy ne vegyél el a nő gyerekeit? Hol van a gyerekek apja? Ha eddig se dolgozott, akkor mit építsen újra? A semmit?

Jobb lenne, ha kipaterolnátok őket a lakásból, beadná a párod a válást aztán menjenek amerre akarnak. A gyerekek legalább elkerülhetnének egy nevelőszülőhöz, ahol kapnak enni rendesen, a nő meg csináljon, amit akar.

Ha ellenőrzés lesz, akkor a párod szorul a lehúzós rima miatt…

2024. júl. 12. 11:34
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

Azért én a másik felet is meghallgatnám, mielőtt " kipaterolom" a feleséget gyerekestől.

Csak annyit tudunk, amennyit az új barátnő mond és ki tudja a pasi is mivel eteti őt... Persze csak azért vette feleségül...aha teljesen életszerű.

2024. júl. 12. 11:44
 30/33 anonim ***** válasza:
50%

Miért, te feleségül vennél egy nem dolgozó nőt 2 gyerekkel, akikhez semmi közöd sincs? Ha nem, akkor az azért van, mert nem vagy manipulálható.

Sajnos van ilyen a családban, a mai napig pumpolja a nő. Három gyerek három apától.. Az a szerencse, hogy a rokonom meddő, így legalább nincs még egy gyerek a többi mellé.

2024. júl. 12. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!