Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi idő alatt tudja egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt tudja egy ember lelkileg és anyagilag újból felépiteni az életét válás után? Mennyi időt adnál erre az exednek?

Figyelt kérdés

A párom és a felesége még nem váltak el, mert a felesége a 2 gyerekével továbbra is a céges lakásban lakik, de amint elvalnának, a nőnek ki kellene költöznie gyerekestől.

Ahányszor felmerül a válás, jön a sírás, hogy ők az utcára fognak kerülni, nem fognak tudni miből megélni, időt kér, hogy megoldjon mindent stb. Utána viszont semmi nem történik. Ilyen esetben mennyi türelmi időt adnátok, mielőtt hivatalos mederbe terelnétek a dolgot?

Mi is szeretnénk végre nyugiban élni az életünket.

2024. júl. 12. 09:37
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem vagyunk együtt, akkor nem vagyunk együtt. Amennyiben nem sikerül megoldani a dolgot sehogy sem, márpedig náluk te vagy a bizonyíték, hogy ez nem működött, akkor másnap adnám be a válást aztán mehet a gyermekelhelyezési per. Ha nincs hova mennie, akkor addig apukánál is lehetnek a gyerekek, de ezt neked is el kell fogadni.
2024. júl. 12. 09:41
 2/33 anonim ***** válasza:
74%

Miért kell kiköltöznie? Ez az ő megállapodásuk, akár elváltak már hivatalosan, akár nem. És nyilván a párod a gyerekek apja, neki is ugyanúgy gondoskodnia kell róluk. Ezt nem a feleségnek kell egyedül megoldania.

Nálunk ilyen gond nem lehet, mert mindkettőnknek van saját ingatlana. Nem tenném függővé teljes mértékben az életemet mástól.

2024. júl. 12. 09:45
 3/33 A kérdező kommentje:
A céges ingatlanban nem lakhat olyan, aki nem a cég dolgozója vagy azzal együtt élő rokon. Már így is csalás, hogy a felesége ott él a gyerekekkel, ő meg nálam. Nem közösek a gyerekek.
2024. júl. 12. 09:59
 4/33 anonim ***** válasza:
70%

Mit akar jelenteni a céges lakás ebben az esetben?

Amúgy egy percet se, beadnam a valopert és kész. Két tárgyalás és máris ex. A gyermekelhelyezesi pert külön kell indítani. Azt nem árt azért mérlegelni se neked, se a pasidnak, mi lesz, ha a gyerekeket nála helyezik el.

2024. júl. 12. 09:59
 5/33 anonim ***** válasza:
76%
Oh, ez érdekes. Akkor válás és ennyi. Mehet, amerre lat.
2024. júl. 12. 10:00
 6/33 A kérdező kommentje:
Annak a cégnek a tulajdona az ingatlan, amiben a párom alkalmazott. Mivel az orszság másik végében van az állandó lakhelye, igy a cég biztosított neki egy lakást. Bérleti díjat nem kell fizetni, csak a rezsit.
2024. júl. 12. 10:04
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Ja, értem, én azt gondoltam, hogy ez a saját cégük.
2024. júl. 12. 10:06
 8/33 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező, ha jól értem, a férfi jogosult a szolg. lakásban lakni. És vele együtt az ő családtagjai. Akik lehetnek a felesége és a két gyereke, vagy lehetsz éppenséggel te is. Nos, erről a következő a véleményem.

Nevetséges dolog párodnak nevezni azt a férfit, aki nem veled lakik, hanem még a feleségével és el sem váltak. Te jelenleg egy szerető vagy, aki REMÉNYKEDIK abban, hogy a férfi el fog válni.

Ha a helyedben lennék, én megmondanám, hogy ha mi tényleg egy pár vagyunk, akkor megyek az ő lakásába. Nem érdekel, hogy ott lakik még a felesége, meg hogy el sem váltak. Ha akar valamit intézni a férfi, tegye meg. Ha a feleség nem bírja cérnával, akkor oldja meg a lakhatását és költözzön el. Ha meg mindenki marad a fenekén, akkor a férfi nem is akar válni, akkor viszont én lépek vissza és sok boldogságot kívánok nekik.

Egyébként szerintem ez is lesz. A férfi, ha tényleg el akarna válni, már kirakta volna a feleségét. A két gyerek meg maradna nála, ha az asszony nem tud hármójuknak normális lakhatást biztosítani.

Egyébként te szívesen lennél a férfi párja akkor is, ha nála maradnának a gyerekek?

2024. júl. 12. 10:06
 9/33 anonim ***** válasza:
90%
Akkor foglaljuk ossze: a pasinak van egy felesége akinek van 2 gyereke egy előző kapcsolatból. Az ország másik végéből költöztek ide egy céges ingatlanba - vagy itt ismerkedtek meg?
2024. júl. 12. 10:07
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

8

Írta egy korábbi kommentben hogy nem közösek a gyerekek

2024. júl. 12. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!