Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A feleségem bekattant?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem bekattant?

Figyelt kérdés
Elkezd üvöltözni mindenféle ok nélkül. Múltkor fel is lökött. Néha tányérokat vág a földre, hogy nem mosogat el neki senki. Én néha 12 órákat dolgozom, ő háztartásbeli. Nem hiszem, hogy nem lenne ideje bepakolni a mosogatógépbe. Múltkor megpofoztam, mert a gyereket ellökte a földre és elkezdte rugdosni. Úgy futottam oda, és vertem le neki kettőt. Egyszerűen düh rohamai vannak. Ha próbálok vele beszélni a dologról, hagyjam a fenébe. Most válni akar, mert "megvertem", mikor a gyereket rugdosta. Szerintetek mit kéne lépnem? Nem vagyok agresszív típus, de a gyerekeimért ölök.
2010. okt. 30. 22:27
 61/101 anonim ***** válasza:
81%

mondjuk azzal kiegészíteném még az előbbit, h persze egy ilyen hirtelen, extrém szituációban nem igazán lehet kontrollálni a reakciókat, az ember majdnem hogy ösztönszerűen cselekszik, ha olyasmit lát, h vkit, akit szeret, azt bántják, méghozzá ennyire durván....tehát hiába van az, h nőt nem ütünk meg, ha ennyire elharapódzik valahol a helyzet, akkor az is érthető, h elcsattant két pofon.....nem tudom, nehéz elképzelni az egész szituációt olyasvalakinek, aki nem ilyen légkörben él sztem...

Ha meg olyat mondott, h "otthagyom a kölködet is"....akkor talán a legjobb, ha lezárjátok ezt a kapcsolatot, neki sztem (komolyan!) néhány hét a pszichiátrián lenne a legjobb.......

2010. okt. 31. 01:57
 62/101 anonim ***** válasza:
100%

nem feltétlen van ott erőszak. az én apám sosem vert minket, a gyerekeit, anyámat csak akkor verte meg, mikor az piás volt. akkor sem mindig, mert akkor 4-5 éven át verhette volna; hanem mikor már tényleg besokallt.

amit meg tudtam érteni, mert olyankor én is annyira felhúztam magam, h meg tudtam volna rugdalni...

pofoztam is meg, és löködtem is, és nem szégyellem ezt a viselkedést. hányszor álmodtam azt, h addig rugdalom, míg mozog...

az esetek döntő többségében a szép szó és a mindenki által ajánlott szeret egy kalap szart sem ér. mert az ilyenek messze a Föld fölött lebegnek, nem törődnek a saját gyerekeikkel, csak a saját kínjuk-bajuk érdekli őket...

2010. okt. 31. 02:14
 63/101 anonim ***** válasza:
95%
Na álljunk meg, és ne essünk át a ló túloldalára, hogy szegény asszony... belegárgyult a munkanélküliségbe! Egyrészt két hónap nem nagy idő, ez pont kihasználható arra, hogy az álláskeresés mellett megcsináljak otthon minden olyat, ami addig idő hiányában elmaradt, az le is foglal és nem unatkozok, nem kattanok be. Egyébként meg nem hiszem, hogy innentől minden munkanélküli erre való hivatkozással verheti a gyerekét, mert az szomorú lenne. Én szültem két gyereket, itthon voltam kétszer két évet gyeden, nem őrültem meg. Két éve fél évet voltam itthon egy térdműtét után, és ép maradt az elmém. Tényleg el kell vinni orvoshoz, de ebben az esetben - ha amúgy nincs szó rendszeres "asszonyverésről" - teljesen érthetőnek és jogosnak találom a két maflást. Ha rugdosta a 8 éves gyereket, akkor el volt borulva az agya, akkor pedig hiába kérlelte volna szép szóval, az semmit sem ér. Ilyenkor tényleg le kell állítani, és az vesse rá az első követ, aki szép nyugodt pszichológusként csillapítja az őrjöngő nőt, akinek a következő rúgása esetleg úgy találja el a gyereket, hogy abba belehal. Az idegbetegséget, depressziót nem gyógyítja két pofon, de ebben a szituációban nem is a gyógyítás volt a cél, hanem a nagyobb baj megelőzése. És szerintem két pofonba nem halt bele, míg a gyereknek maradandó sérülése is lehetett volna. Nem azt mondom, hogy nem sajnálom a nőt, de nem a két pofonért, hanem azért, mert beteg. Amúgy meg mi az, hogy nőt nem ütünk?? Alapvetően nem verekszünk. De egy őrjöngő férfit meg lehet fékezni két pofonnal, egy őrjöngő nőt meg nem, csak azért, mert nő? Szép is lenne, ha mondjuk ezt így bevennék a Btk-ba! Ja, és szerintem a gyereknek sokkal súlyosabb trauma lett volna, ha azt látja, hogy anyuka rugdossa őt, apuka meg ott van és még csak meg sem védi. Így is szar lehetett neki, de legalább nem érzi maximálisan kiszolgáltatva magát, tudja, hogy legalább az apjára számíthat.
2010. okt. 31. 08:12
 64/101 anonim ***** válasza:
19%
A férjem szerint én is verem a gyerekemet,ez valójában annyit takar,hogy ha a hugát a hajánál fogva húzza a földön,esetleg fellöki,úgy,hogy akkorát koppan a feje,hogy úgy gondolom,ma megtudjuk,hol a baleseti sebészet,és nevelő célzattal megsuhintom a fenekét,kezét(arcát,fejét soha nem)az már szerinte bántalmazás.Na ennyit a férfiak kategorizálásáról!
2010. okt. 31. 08:41
 65/101 anonim ***** válasza:
39%

Ha igaz a történet, akkor pszichológust mindkettőtöknek. A heti 3x 12 óra munka még nem egy halálos dózis.  A feleségednek millió baja lehet, amitől kikészült: a munkahely elvesztése, ingerszegény környezet, változókor, migrén, bunkó férj, akármi.

Egy igazi férfi nem verekszik, és aztán nem picsog itt. Ezért nem is hiteles, kételkedem abban, hogy a feleséged tényleg rugdosta a gyereket. Váljatok el, az lesz a legjobb mindkettőtöknek. Hogy szegény kölyök kihez kerül... esetleg egy normális nagyszülő?

2010. okt. 31. 09:06
 66/101 anonim válasza:
100%
Szia!nem olvastam el az összes választ,így bocsánat,ha nem írok újat.Bár én még sosem voltam házas,de rossz kapcsolatban már voltam huzamos ideig.Az én volt párom minden jel szerint depressziós,ezt már ő is beismeri mégsem kér a segítségből.Én minden erőmmel azon voltam,hogy segítsek rajta,de az lett az eredménye,hogy engem őrölt fel a kapcsolat,és majdnem én is bekattantam.Azt tanácsolom,hogy vidd el a feleséged egy nyugodt helyre,addig hagyd nagyszülőnél vagy valakinél a gyereket,és beszéld ezt meg vele,de maradj higgadt.ne hagyd magad felhúzni,hidd el ha valaki pl.:depresszíós és erős a gyanúm,hogy a feleséged az,akkor nem tudja kontrollálni ezeket a "rohamokat".a másik,hogy tudom milyen nehéz 12 órázni,volt párom is így dolgozott,de nehéz együttélni is azzal,aki így dolgozik.Bocs a kisregényért.Kitartást kívánok,és írd meg,hogy mi lett.Minden jót!
2010. okt. 31. 09:19
 67/101 anonim válasza:
96%

Bármi történik egy anya nem bánthatja a gyerekét, főleg ha az még kicsi!!!

És mit van úgy oda két hónaptól? Amikor a gyerek kicsi volt mit csinált? Akkor nem volt vele otthon?

És oké, ha beteg, vagy tele van a hócipője, a gyereket akkor sem bánthatja, főleg nem rugdoshatja. Meg is ölhette volna! Erre nem gondol senki, aki a a férjet cseszegeti???

Amúgy valami tényleg nem stimmelhet, de az nem az elmúlt két hónapban alakult ki szerintem. Amit már előttem is írtak: a gyerek veled, a feleséged meg pszichológushoz. Esetleg beszélj az anyjával, hátha ő tud hatni a feleségedre, bár nem tudom, milyen viszonban vagy az anyósoddal.

Amúgy meg nagyon sok nő van otthon éveket egy vagy több gyerekkel, és nem hülyülnek meg tőle. Két hónap az semmi ilyen téren, főleg ha délelőtt azt csinál amit akar...

2010. okt. 31. 09:49
 68/101 anonim ***** válasza:
87%
Ha lelépet indisd el a vállást, cserélj zárat, kérd a gyerek felügyeletét. Próbálj beszélni az anyával és dokihoz cipelni, ne hogy megölje magát a gyerekek ezt sose tudnák feldolgozni.
2010. okt. 31. 09:50
 69/101 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen ez a rengeteg nőimádó válasz. Nőként szégyellem magam, amikor ilyet olvasok, mert pont emiatt vagyunk beskatulyázva, hogy képtelenek vagyunk reálisan és objektíven megítélni valamit. Ti kedves válaszolók mégis mit csináltatok volna fordított esetben? Ha a férj rugdosta volna a gyereketeket úgy, hogy az sír a fájdalomtól??

Kicsit gondolkozzatok már mielőtt elítélitek a kérdezőt. Megvédte a saját gyerekét, nem megverte unalmában az asszonyt.

2010. okt. 31. 11:20
 70/101 anonim ***** válasza:
29%

érdekes, ha egy férfi lenne idegbeteg a házasságban, ahogy jelen esetben a nő, azt tanácsolná az összes nőnemű válaszoló, h hagyd ott, meg ilyenek. most meg persze védik ezerrel a nőt...

az esetek többségében, mikor férfi nőt ver, az okkal van! nem mondom, h jó megoldás, de általában a nő provokálja ki. csak erről nem beszélnek...

2010. okt. 31. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!