Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem bekattant?
a feleségem lelépett az anyjához. a gyerek az itt van, mert azt mondta, hogy: "itt hagyom a kölködet is"
beszélgettem a gyerekkel. az incidensről azt mondtam neki, hogy nyugodjon meg és minden rendben lesz. mert nekem ő az első. és igen, az asszonynál is fontosabb. ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem a feleségemet vagy ilyesmi. de aki szülő, az tudja miről beszélek.
23:18
Otthon döglöttél, és még neked volt bajod? Baz.dmeg, ez az ember 12 órázik azért, hogy eltarthassa a családját, és még az olyannak van problémája, mint amilyen te vagy. Én is megpofoztam volna a feleségemet, ha rugdalja a gyereket. Aztán még a kérdezőt külditek orvoshoz... Mi lett volna, ha az apa rugdalja a gyerekét, és az anya pofozza fel a férjét? Akkor most menne, hogy mekkora köcsög a férj. Igen, az lenne, mint most a feleség ugyanabban a szituációban.
Nőt nem ütünk? Dehogynem, ha megérdemli. Egyenjogúság van, örülj neki. Mellesleg fizikailag teljes mértékben lehetséges, és kivétel erősíti a szabályt. Ilyen esetben k.urvára megérdemelte a feleség. Ha emiatt még válni is akarna, akkor ezt kérdezném tőle: Hol a papír, amit alá kell írni?
Egy esetben neznem el a ferjemnek, h megutott, ha a gyerekem ellen fordulok, es bantalmaznam. Neha egy pofon is eszhez tudja teriteni az embert. Siman megbocsajtanam igy neki, sot kesobb meg meg is koszonnem, h eszhez teritett.
Kivancsi vagyok, ha a ferj verte volna a gyereket, es az anya ugrott volna neki, h megvedelmezze, akkor is itt rinyalnanak a harcias amazonok, h milyen szemet az a no, h megprobalta megvedeni a gyereket.
Egyrészt kamu!
Másrészt szépen beszélsz a feleségedről. Ha problémám lenne nem itt tálalnám ki. Ha igaz, a feleséged beteg. Nem kibeszélésre van szüksége, hanem orvosra. Ismertem ilyet elég közelről, depresszió volt, meggyógyították.
Nah, most le leszek pontozva, mint mindig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!