Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem bekattant?
22:58
Nyugi kérdező, sok itt az olyan, akiknél a szülő az első, gyerek az utolsó. Egy gyereknek akkor se lenne joga védekezni a szemükben (itt megvédeni), ha az anyja/apja baltával rontana rá.
Én is lezúztam volna az asszonyt, ha a gyerekünket a földön rugdossa.
De az a hozzászóló meggyőzött, a ki azt írta, hogy elég csak ellökni.
De nem biztos, hogy került már ilyen helyzetbe, könnyű utólag okosnak lenni.
én pont most hagytam ott a pasimat mert megütött.
akármilyen ideges is vagy,nem üthetsz meg nőt!!
Természetesen az anya sem rughat bele a gyerekbe!!
Itt mindketten hibásak vagytok.
Nem tudom mi a megoldás. Egy családsegitő nem ártana. A feleségednek meg szines programok,tényleg bele lehet hülyülni az otthonülésbe.
De: nem lehet hogy valami más baja is van neki? Mi van ha mondjuk beleesett egy másik pasiba,de az eszével tudja hogy nem lehet vele,ezért a gyereken tölti ki a frusztrációját? Ez csak egy megérzés. Kérdező ne ess nekem csak mi van akkor? Saját példa,azért mondom
ha valakit kirugtak attól nem lesz senki idegbeteg szerintem..
és nem kezdi a saját gyerekét rugdosni...
itt az a kérdés h te még szereted e őt a szived mélyén?
Szexeltek?
A kielégületlen nők frusztráltak agresszívak...Talán törődni kéne vele,szexelni,és nem pofon verni,valószinú tele a töke a háztartással a gyerekkel és a folyton egyedül van otthon dologgal...
HÁt én is felpofoztam volna elég alaposan :)
DILIDKI :) más nem nagyon segít. vagy vehetsz esetleg egy kényszerzubbonyt :) legközelebb meggondolja mikor hisztériázik :) de most komolyan.
32/N
Lehet, hogy bekattant, lehet, hogy ideges mostanában, és nagy hiba volt bántani a agyereket - de akkor sem kellett volna megütnöd, bőven elég lett volna lefognod. A gyereknek örök életre szóló trauma, ha ilyet lát (tapasztalat), akármi az oka. Én is válni akarnék a helyében.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!