Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A feleségem bekattant?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem bekattant?

Figyelt kérdés
Elkezd üvöltözni mindenféle ok nélkül. Múltkor fel is lökött. Néha tányérokat vág a földre, hogy nem mosogat el neki senki. Én néha 12 órákat dolgozom, ő háztartásbeli. Nem hiszem, hogy nem lenne ideje bepakolni a mosogatógépbe. Múltkor megpofoztam, mert a gyereket ellökte a földre és elkezdte rugdosni. Úgy futottam oda, és vertem le neki kettőt. Egyszerűen düh rohamai vannak. Ha próbálok vele beszélni a dologról, hagyjam a fenébe. Most válni akar, mert "megvertem", mikor a gyereket rugdosta. Szerintetek mit kéne lépnem? Nem vagyok agresszív típus, de a gyerekeimért ölök.
2010. okt. 30. 22:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/101 anonim ***** válasza:
92%

A feleségednek problémái vannak önmagával (pontosabbat csak találgatni lehetne ennyi információból), amivel nem tud/akar szembenézni és saját tétlenségét másra vetíti ki.

Segítségre van szüksége.

2010. okt. 30. 22:38
 12/101 anonim ***** válasza:
24%
Gyönyörű szép család..
2010. okt. 30. 22:40
 13/101 anonim ***** válasza:
37%
Ha 2 hónapja rúgták ki akkor mitől lett háztartásbeli a szemedben? Akkor egy megalázott, becsapott szerencsétlen álláskereső( még ha nem is szeretett ott dolgozni akkor is) aki éppen a szemed előtt kap idegösszeomlást amit te pofonokkal kezelsz!Min csodálkozol? ....és én min csodálkozom hogy nem tudtad értelmileg, érzelmileg felfogni hogy milyen szar lelkiállapot lehet az amit te "háztartásbeliségnek" titulálsz, amikor a megoldóképleted két pofon?
2010. okt. 30. 22:42
 14/101 anonim ***** válasza:
71%
Nehogy már a kérdező legyen a bunkó. Mások nem őrülnek bele a munkanélküliségbe.
2010. okt. 30. 22:46
 15/101 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok... én 12 órázok heti 3-szor, hogy a gyereknek tudjak venni új cipőt, ruhát, tudjam fizetni a számlákat, hitelt... stb. Tudjátok, nem mindenki kap 8 órai munkáért 150ezer forintot. Mellesleg, nehogy már én legyek a hibás azért, mert rugdossa a gyereket...
2010. okt. 30. 22:48
 16/101 anonim ***** válasza:
36%

Nem azért vagy hibás, mert a gyereket rugdossa, hanem azért, mert te meg a feleséged vered. Szegény gyereket sajnálom.. milyen egy család ez? vedd észre, hogy a feleséged szenved, kivan idegileg, segíts rajta ne pedig agyonverd!!!!!

Ja és ne aggódj, van olyan is, aki heti 5-6-szor dolgozik 12 órát. Csak megnyugtatásként.

2010. okt. 30. 22:56
 17/101 A kérdező kommentje:

" ne pedig agyonverd"

persze. lenyakaztam egy nagy bozontvágó késsel... szerintem a magyar nyelvvel nem vagy tisztába. tudod mit jelent, az, hogy agyonverés?

2010. okt. 30. 22:58
 18/101 A kérdező kommentje:
*bozótvágó
2010. okt. 30. 23:00
 19/101 anonim ***** válasza:
65%
Ez a történet a gyerekét ellökő, rúgó háztartásbeli anyáról és az őt pofozó családját munkájával eltartó férjről túl csúnya ahhoz, hogy igaz legyen.
2010. okt. 30. 23:01
 20/101 anonim ***** válasza:
80%

Jézusom:S

Basszus...attól,hogy neki problémái vannak nem kell megrugdosni a gyereket.Milyen anya ez már?:(

Aki 3 évig otthon van a gyerekével az is rugdossa meg,mert unja,hogy monoton élete van?Hát persze....

És jóhogy nem már a kérdezőt támadjátok le,mert megvédte a gyerekét.-_-"

Szerintem vidd el a nőt dokihoz,aztán passzold le szépen az édesanyukájának,te meg maradhatsz a gyerekekkel.

2010. okt. 30. 23:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!