Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A feleségem bekattant?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem bekattant?

Figyelt kérdés
Elkezd üvöltözni mindenféle ok nélkül. Múltkor fel is lökött. Néha tányérokat vág a földre, hogy nem mosogat el neki senki. Én néha 12 órákat dolgozom, ő háztartásbeli. Nem hiszem, hogy nem lenne ideje bepakolni a mosogatógépbe. Múltkor megpofoztam, mert a gyereket ellökte a földre és elkezdte rugdosni. Úgy futottam oda, és vertem le neki kettőt. Egyszerűen düh rohamai vannak. Ha próbálok vele beszélni a dologról, hagyjam a fenébe. Most válni akar, mert "megvertem", mikor a gyereket rugdosta. Szerintetek mit kéne lépnem? Nem vagyok agresszív típus, de a gyerekeimért ölök.
2010. okt. 30. 22:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/101 A kérdező kommentje:
Nőket komolyan úgy bírom az ilyen helyzetekbe. Mindegy az, hogy hozzám vág néha tányért, mindegy, hogy fellök, mindegy az, hogy a gyereket elkezdi rugdosni. De ha a férfi levág neki kettőt, mert a gyerek már ordított a fájdalomtól... Nah, hát ezt, hogy képzeli a férfi? Biztos, egy tisztességtelen nő verő állat lehet csak, mert szegény "törékeny" nő belebolondult a munkanélkülizésbe.
2010. okt. 30. 23:14
 32/101 anonim ***** válasza:
22%

Először is, nem a kérdezőt hibáztatom.

Másodszor pedig egyetértek azzal, aki szerint a gyereknek e egy életre szóló trauma. Ez így van, ez tény.

Egy orvos tényleg nem ártana, sem a kérdezőnek, sem a feleségének. A gyereknek pedig egy pszichológus. Ki tudja, miket élt még át a gyerek mind az anya, mind pedig az apa részéről.

Az agyonverést pedig nem szó szerint értettem.

22:56-os voltam.

2010. okt. 30. 23:16
 33/101 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele beszélni. Ezt írtam a kérdésben is. Én nem vagyok ahhoz az orvoshoz járó fajta. Sokszor kérdeztem mi baja van. A válasz sokszor az: Nincs semmi te paraszt.
2010. okt. 30. 23:16
 34/101 anonim ***** válasza:
75%
Kéne egy szakember, de a biztonság kedvéért nyaggasd egy kicsit a beszélgetéssel, ne hagyd magad lerázni.
2010. okt. 30. 23:17
 35/101 anonim ***** válasza:
70%
Ha az én feleségem rugdosná a gyerekem aki még kisfiú lábát eltörném. milyen ember az ilyen?
2010. okt. 30. 23:17
 36/101 anonim ***** válasza:
29%
Akkor azt te is beláthatod, hogy szép szavakkal semmit nem érsz el, de ütéssel sem. Még ha nem is vagy egy orvoshoz járó fajta, most mégis kellene valami megoldás. És ha a szép szavak nem hatnak... szintén 22:56-os
2010. okt. 30. 23:18
 37/101 anonim ***** válasza:
43%

Voltál már valaha háztartásbeli?

Én igen.

Gyerekem nem volt, de két hónap után én is bekattantam. Különösen amikor az élettársam fel sem fogta, mi a bajom.

Először mondtam szép szóval.

Aztán kiabáltam.

Aztán már én is földhöz vágtam a tányérokat.

Tudod, lehet, hogy megpróbálta ő elmondani neked, hogy mi a baja, de a tudatodig egyszerűen az sem jutott el, hogy neki bármi baja lenne. Legalábbis velem pontosan ez volt. Láttam, hogy hiába próbálom mindenhogy elmagyarázni a problémám, egyszerűen nem érti, nem érti, nem érti.

Gondolom, a feleséged már feladta a dolgot.

Az egészben az a legszomorúbb, hogy itt te még csak nem is érted, hol van a szereped ebben a játékban. Meg vagy győződve arról, hogy ártatlan vagy. Meg hogy ha a gyereked védelmében ütötted meg a feleséged, akkor az nem számít.

Dehogynem!

Tökéletesen mutatja, hogy a feleséged közel sem számít neked annyit, mint a gyereked.

Most gondolkozom, hogy megpróbáljam-e leírni neked, vajon nagyjából mit érezhet a feleséged. De inkább nem.

Csak hidd el, a te leírásodból is süt, hogy egy elhanyagolt, meg nem értett asszonyról van szó, akinek sikerült tönkretenni az életét. Amikor megpróbált veled beszélni, nem értetted. Most, hogy már késő, beszélgetnél vele, de ez már nem segít. Plusz nem segít az a hozzáállás sem, hogy a gyerekért mindent, az asszony meg le van...

Nagy szerepet játszottál az életének a tönkretételében. Most próbálj meg segíteni neki. Vidd el orvoshoz, itt már csak az segíthet, ha egyáltalán.

De a legundorítóbb húzás volna, ha most, miután tönkrement a házasságotok alatt, egyszerűen lelépsz a gyerekkel. Akkor már inkább lődd le szegény asszonyt.

2010. okt. 30. 23:18
 38/101 A kérdező kommentje:
Igen, már kaptam is ma egy telefonszámot. Kollégám adta, azt mondta jó szakember. Beszéltem a feleségem 2 barátnőjével is, azt mondták, hogy velük is elégé furán viselkedik. Például, belekezd egy mondatba és más mondanivalót fejez be. Illetve néha zavarosan is beszél. Nem tudom mi baja lehet, én nem értek ehhez. Napközben meg nem vagyok otthon, így akkor nem tudom mit csinál.
2010. okt. 30. 23:19
 39/101 anonim ***** válasza:
80%

Ha legközelebb bekattan, hívd ki hozzá az orvost. Majd kap beutalót az idegosztályra és így könnyebben megkapod a gyereket, ha váltok.

Isten őrizzen, hogy egy ilyen labilis embernél maradjon a gyerek.

2010. okt. 30. 23:20
 40/101 anonim ***** válasza:
89%

23:18 !

Miért szegény az aki megrugdossa a saját fiát?

Viszont a mondandód első felével egyetértek, szerintem is próbált már szólni. Na de akkor is?

2010. okt. 30. 23:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!