Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet, hogy válás után valaki úgy dönt, hogy soha többé nem ismerkedik?
A boldogság nem mindenkinek jelenti azt, hogy családja lesz.
Miért kéne? Mert jó a genetikája? Mert kedves?
Ami a szokott társadalmi értékrend, hogy kapcsolat, házasság (akár még gyerek) ő
így vagy úgy de egyszer megszivta.
Akár azért nincs senkije mert nem szeretne köszöni, akár azért mert még emészti s inkább dolgozik önmagán hagyni kell.
Attól még köszöni jókat szexelhet. Gondolom te se hirdeted ki úton útfélen ha volt egy kiadós orgazmusod valakivel.
A kéretlen kerítőket egy idő után elszokták kerülni mert senki sem szereti a magánéletében turkálnak.
Ha olyan jó ember, akkor ne kívánj neki családi poklot. Biztosan jól érzi magát szabadon és igaza van.
Magam példáján mondom,nagyon megviselt a válás,de hosszú évek óta az egyik legnyugodtabb, legkiegyensúlyozottabb férfi lettem.Szabad vagyok és maradok is,nem kell senki többet :) De nem ám !
Én is így tennék. Valószínűleg válni fogok a 30as éveimben, de nem lesz már kedvem mint előről kezdeni (udvarlás, mutatni a szépet, bemutatni rokonoknak stb.). Kinek lenne erre ereje meg ideje, ha úgyis tudja, hogy az előzőnél is minden happy volt majd mi lett a vége.
Még csak szexre sem feltétlen kell neki valaki. Elintézi magának és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!