Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is ér megvetés, kirekesztés mióta elvaltatok /szakítottatok?
2 éve elvaltunk, azóta ex férjem társasága (nagy része) nem köszön, ignoralnak, kitoroltek a közösségi halokon... Holott nem csináltam nekik semmit...
Miért van az ha vki szakít akkor fújni kell a másikra? Én ezt sose tettem... Úgy véltem ez arra a 2 emberre tartozik.
Lehet ex férjecske kizárólag rád kente a házasság megromlását.
De őszintén, nem mindegy hogy az ő ismerősei gyarapítják-e még az ismerőseid listáját? Már nem tartozol bele abba a körbe többé. Lépj tovább.
Most nem azért, de én ezt megértem. Ők azért voltak veled addig kapcsolatban, mert a volt férjed felesége voltál. Járulékos elem voltál. Nem kötelességük tovább kapcsolatot tartani veled, valószínűleg eddig is "megtűrtek" csupán csúnya szóval élve. Én sem tartom az exem társaságával, rokonaival a kapcsolatot szakítás után, és nem zavarna, ha ők sem akarnák. Max. a köszönés hiánya suttyóság, de az simán suttyóság, nem megvetés... kivéve, ha miattad volt a válás, mert vmi ordas szemétséget követtél el a másikkal szemben. Akkor érthető. Picit rájuk is tartozik ilyenkor, ha szenved az exed miattad vagy nekik sírta el a bánatát.
Amúgy nekem szakításkor egy olyan élményem volt, hogy egy ismerősöm elkezdte mondani, hogyha nem volt nagy gond, akkor miért szakítottam, felesleges, miért akarok több együtt töltött időt meg közös hobbikat. Ráhagytam, neki nem az a fontos, mint nekem.
Elhidegüles mindkét részről, anyós is radodott jo pár lapáttal, főleg h kiderult meddő vagyok. De most már gondolom boldogok, van már neki gyermeke... Szóval utána lehet számolni :) de igen, persze rám volt kenve minden.
A társaságba meg úgy kerültem bele, h még nem voltunk együtt, csak ők már régebben ismertek egymást.
Másik dolog h nem egynek segítettem ha vmiben kellett, mint barát. Megtörtent ez... És láss csodát...
És jobb lenne az életed, ha ilyen emberek még mindig köszöngetnének?
Én képtelen lennék ragaszkodni ilyen emberek társaságához bármilyen szinten is.
Vannak barátnőim, szerencsésnek mondhatom magam amiért igazi barátoknak mondhatom őket. Csak felmerült bennem ez a kérdés, mert minap tettem fel fotót az instagramra nyaralasromrol, és láttam h páran abból a társaságból kikövettek...(még plusszban az elozmenyektől eltekintve).
Hogy miért kell ennyire utalni azt nemtudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!