Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elvált emberek általában felvilágosultabbnak tartják magukat?
Nézzük a realitàst, beszoptàk.
Anyagilag, mentàlisan.
Valamivel kompenzàlni kell.
Nem felvilágosultság, inkább keserűség és arrogancia.
Szerintem jó az analógia azokkal, akik külföldre költözve visszamenőleg meglengetik a fszukat.
Mind a kettő taszító, ha nem tud túllépni rajta fejben.
Ez egy F@**ság, általánosítás. Idióták mindenhol vannak, elváltak, nem elváltak, külföldről költözők akárkik között.
Én elváltam, de irigylésre méltónak tartom azokat 20-30-40-50 éve működő házasságokat, ahol a házastársak igazi Társai egymásnak, és békében, boldogságban működtetik a családjukat egy életen keresztül. Több ilyen embert ismerek, és reményt adnak, hogy így is lehet, csak meg kell találni a megfelelő partnert. Aki elvált nyilvánvalóan nem találta ezt meg.
Ezzel szemben olyat is látok, ahol tudom, hogy közel sincsenek rendben a dolgok. Csak félelem, anyagiak, elvek tartják össze a kapcsolatot, amiben mindenki szenved.
Nem osztok kéretlen tanácsokat, mindenkinek magának kell eldöntenie hogyan éli az életét. Attól mert valaki marad, vagy elválik még nem lesz butább vagy okosabb vagy másiknál. Épp ezért visszafelé is utálom az ítélkezést, hogy én "ilyen-olyan" lettem mert elváltam. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!