Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért lettél egyedülálló anyuka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettél egyedülálló anyuka?

Figyelt kérdés

Abban az esetben, ha szakítás/ válás történt, a párotok mondta ki, hogy vége és lépett le, vagy azt mondtad te magad legyen vége?

(Legyen ez megcsalás, veszekedés...stb.)

Abban az esetben, ha betegség, halál,bántalmazás, vagy valami más történet is várom a hozzászólásaitok.

Egy dolog foglalkoztat régóta a mi kultúránkkal kapcsolatban és erre keresek őszinte válaszokat. (Elhagyás-e az az elhagyás, vagy szimplán a fajfenntartás meg nem értése a nő részéről)

2024. máj. 15. 10:37
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, túl okos. Előző ezt neked írom
2024. máj. 15. 23:49
 22/33 anonim ***** válasza:
19%

Sosem fogom megérteni miért kell csak ész nélkül dugni aztán csodálkoztok.

A saját magatok hibája.

2024. máj. 29. 09:00
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Ja a férfiak nem dugnak ész nélkül és állnak tovább, ugye? Mind a nő hibája. Imád egyedül küszködni a gyerekeivel. Azért dug mint a hülye.
2024. máj. 29. 09:02
 24/33 anonim ***** válasza:
37%

Nem azt mondtam de a férfi nem lehet terhes ergo a nő megmondja koton vagy semmi.

De ja akkor nem szeretsz,zokniban fürödni már milyen,nyugi kihuzom időben és társaik.

Hát akkor min csodálkoznak?

2024. máj. 29. 09:05
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
A nők általában nem véletlenül esnek teherbe. A hogy a férfiak sem véletlenül szoktak gyereket csinálni. Gondolom utóbbiak is tudják, hogy nem a gólya hozza. Tehát ha nem akar gyereket, akkor 1. nem vállal családot, majd jön rá x hónap vagy év múlva hogy ja nem erre gondoltam, én lépek 2. mégis csak zokniban mossa a lábát. Nagyfiúk vagytok, ti is dönthettek a saját életetekről. És a leendő vagy nem leendő gyerekeitekéről is.
2024. máj. 29. 09:11
 26/33 anonim ***** válasza:

Akit átlehet verni azt át is fogják verni.

Ez egyszerű matek.

2024. máj. 29. 09:18
 27/33 anonim ***** válasza:

Ja szerinted úgy születnek a gyerekek, hogy a nő véletlen teherbe esik, mert a hapsi nem tudja, hogy kell védekezni?

Oh. Nem tudtam.

2024. máj. 29. 09:22
 28/33 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam

Arra céloztam hogy a férfiak többsége lusta.

- koton drága

- gumi nélkül jobb

- stb

A férfi nem fog teherbe esni ezt értsétek meg.

Ergo ha a nő engedi akkor min csodálkozik?

2024. máj. 29. 09:25
 29/33 anonim ***** válasza:

Megértettük, uram! Eddig is tudtuk, de köszi.

Nem így születnek szívem a gyerekek, hogy a nő megengedi gumi nélkül, a hapsi mégis betalál, a nő meg erőszakkal megtartja és rákényszeríti a családosdit szegény ártatlan leendő apukára.

2024. máj. 29. 09:29
 30/33 anonim ***** válasza:

Inkább beválalja mert fél mit mondanak róla stb

Bla bla

2024. máj. 29. 09:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!