Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért lettél egyedülálló anyuka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettél egyedülálló anyuka?

Figyelt kérdés

Abban az esetben, ha szakítás/ válás történt, a párotok mondta ki, hogy vége és lépett le, vagy azt mondtad te magad legyen vége?

(Legyen ez megcsalás, veszekedés...stb.)

Abban az esetben, ha betegség, halál,bántalmazás, vagy valami más történet is várom a hozzászólásaitok.

Egy dolog foglalkoztat régóta a mi kultúránkkal kapcsolatban és erre keresek őszinte válaszokat. (Elhagyás-e az az elhagyás, vagy szimplán a fajfenntartás meg nem értése a nő részéről)

máj. 15. 10:37
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
92%

#10 ez nagyon ismerős sajnos. Apuka közölte, hogy drága 60 km-t kocsikázni a gyerekért, vigyem én fel vonattal. Mondtam neki hogy örülhet, ha ezt a beszélgetést nem mutatom meg majd a bíróságon, mert még ki is fogják röhögni. Azóta jön, amikor tud....

Persze az új nőt és az 3 gyerekét nem drága furikázni🤔

máj. 15. 11:59
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

1* apának az anyja (véletlen töröltem)

De te mire gondolsz? Mindent elkéne nézni csakhogy nem hulljon szét a csalad?

máj. 15. 12:33
 13/33 anonim ***** válasza:
92%

Elváltam, egy közös gyerekünk van.

Közös megegyezéssel, de az én kezdeményezésemre (ami talán csak technikai tényező, mert mindenben egyetértettünk, normálisan, kultúráltan, egy körben, méltósággal váltunk).

Egyikünk sem volt tisztességtelen a másikkal (megcsalás vagy szenvedélybetegség vagy hasonló rossz dolgok sem voltak, tudtunk előtte-alatta-utána is emberek maradni a közös gyerekünk érdekében is).

Ilyen is van.

máj. 15. 12:36
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

#12 Igen, ez lenne az elvárás. Exanyósom minden k*vának és r*bancnak elhordott, mert nem fogom elviselni, hogy szeretőt tart a férjem, nem mellesleg 3 hónapos házasok sem voltunk.... Pedig nem éltünk mindig úgy, a háztartást is együtt vezettük, persze ez anyóséknak nem tetszett, nagyon sok bántást kaptam emiatt.

Szerintük egy nő dolga összetartani a családot. És most anyós is ott van 50 évesen, szó szerint egy roncs, mert a férje egy alsógatyát nem vesz ki magának a szekrényből. Persze szeretője az van, még én is ismerem a csajt. Ám ha anyós 5 percet késik otthonról, durran a pofon.

A fájdalmas az, hogy anyósom anyja is így nevelte a lányát, hogy egyszerűen egy férfi lábtörlője vagy és ennyi az élet.

máj. 15. 12:39
 15/33 anonim ***** válasza:
93%

12. Igen, de csak a nő nézzen el mindent, mert hát ő a nő🙄

Kezdem megérteni a nőket, akik nem akarnak párkapcsolatot és gyereket.

máj. 15. 12:59
 16/33 anonim ***** válasza:
79%
Fú de jó, hogy nem szültem.
máj. 15. 15:06
 17/33 anonim ***** válasza:
87%
Lehet fajfenntartani anélkül is, hogy egy gerinctelen geccchiii legyél.
máj. 15. 15:30
 18/33 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, igen. De lehetsz akaratodon kívül elszenvedője is a gerinctelenségnek.
máj. 15. 15:39
 19/33 A kérdező kommentje:
Azért nézném el a férfinek, ha megcsal, hogy ne legyek egyedül a gyerekkel. Ezt csak egy alfa hímmel (pl. Sebész/ mérnök, bárki, aki mindig a kihívást keresi és halad előre a ranglétrán) merném bevállalni és a házzasságot úgy önmagában. Az ilyen férfinek nyilván becsúsznak a lányok, ott a stressz, az egó, motiváció. A gond akkor van, amikor ezt egy csóró férfi tenné meg velem, akit még pluszban én tartanék el és látom, hogy megteszik. Apám nézte a felnőtt filmeket, de a vágy ott volt benne...egyszer csalta meg anyámat, de így sose volt motivált. Nem volt szex se anyámmal, se mással és ez a fizetésén, hozzáállásán is látszott. Velem egyidőben csinálta az érettségit, csak ő estin. Nehezen ment neki, de meglett. Egy szakmát is elkezdett, aminek a tanulásában rengeteget segítettem és nem ment el modulzáróra :(.
máj. 15. 19:01
 20/33 anonim ***** válasza:
46%
Alfahím, és nő vagy, aha. Mesélj még.
máj. 15. 19:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!