Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettél egyedülálló anyuka?
Abban az esetben, ha szakítás/ válás történt, a párotok mondta ki, hogy vége és lépett le, vagy azt mondtad te magad legyen vége?
(Legyen ez megcsalás, veszekedés...stb.)
Abban az esetben, ha betegség, halál,bántalmazás, vagy valami más történet is várom a hozzászólásaitok.
Egy dolog foglalkoztat régóta a mi kultúránkkal kapcsolatban és erre keresek őszinte válaszokat. (Elhagyás-e az az elhagyás, vagy szimplán a fajfenntartás meg nem értése a nő részéről)
Lányom anyja a közelbe költözött, akkor jöttek a gondok és 8 hós terhesen léptem.
Jó döntés volt.
"Elhagyás-e az az elhagyás, vagy szimplán a fajfenntartás meg nem értése a nő részéről"
??
Szia! A férjem a gyerek 2 hónapos korában már írogatott egy új kolleganőjével. Nagyon rosszul esett, mert ügyeltem rá, hogy ne hanyagoljam el és ne rakjuk magunk közé a gyereket. Ekkor bocsánatot kért, hogy abbahagyja. Az elején még ellátta a babát. Mi foglalkoztunk egymással, sokat is szexeltünk. Fél évre rá egyik pillanatról a másikra megváltozott és azonnal kiderítettem, hogy viszonya van azzal a nővel, nem hagyták abba a chatelést és komolyra is fordult....
Elköltöztük a gyerekkkel, majd újrakezdtük, de közölte, hogy a szeretőt nem tudja kiverni a fejêből és vele akar lenni.
Persze mai napig megy a sírás, mert a szerető nem gondolja komolyan, de nem fogok hozzá visszamenni, hiszen kapott a házasság nem egy esélyt és nem minket választott.
Az én fiam apja a terhességem kb felénél próbált hátat fordítani, csak nem volt pofája kirúgni. Törekedett rá, hogy én tegyem. Pedig a miénk is tervezett gyerek volt. Én anyámnál hordtam ki a gyereket, ő élte a legényéletét.
1,5 éves volt a kisfiú, amikor elköltöztem vele. Anyagi okok miatt elsősorban: amit ki tudtam fizetni a gyed-ből, ok, amit aztán neki kellett volna, arra sose ért haza a pénz. Hazáig mindig kiürült a zsebe. Láttam, hogy lassan olyan közmű- és hitelkártya tartozás lesz a nevemen, hogy nem fogom tudni helyre hozni, pedig már mindenem zaciban volt.
Aztán egyedül helyrejöttem.
"Elhagyás-e az az elhagyás, vagy szimplán a fajfenntartás meg nem értése a nő részéről"
??"
Arra gondol, hogy a gonosz nő nem nézi el a félredugást, pedig a férfiaknál eVoLúCiÓs KéNySzEr a félrebszás.
Egy dolog foglalkoztat régóta a mi kultúránkkal kapcsolatban és erre keresek őszinte válaszokat. (Elhagyás-e az az elhagyás, vagy szimplán a fajfenntartás meg nem értése a nő részéről)
Marha kíváncsi leszek, a fenti válaszainkból az általam alapból nem érthető kérdésedre - nyilván te tudod, mi a kérdés - milyen választ fogsz leszűrni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!