Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem válni szeretnék. Mit tennétek?
Pfhúúúú de kinyílt a bicska a zsebemben most. Pedig férfi vagyok, de nekem anno az exem volt ilyen nyíltigazságtalan részrehajló és elfogult a saját anyjával. Ott ugyanez volt hogy az ő családját állandóan ajnározni kellett az enyémet meg ócsárolni. Holott az én apám házat rakott a seggünk alá, az ő anyja meg még a lány fele fizuját kizsarolta a lányából a saját hitelére.
Broáf.....
"Az én anyukám mert nincs oda meghívva? Én is szívesen látnám az én családomat de erről szó sincs mert a férjem anyja fizet tök mindegy hova megyünk, így hát természetesen ők nem jönnek soha sehova"
??????
Ne haragudj, de te is furán látsz dolgokat. A férjed szüleinek miért kéne meghívnia a te anyádat a saját csalàdi nyaralásukra? Hozzá nincs közük.
Miért nem hív meg titeket a te családod is, ahova meg anyósodék nem mennek?
Egyébként, nem értem a rinyálásodat. Mármint megértem, hogy zavar ez, hogy mindennap az anyjához megy a férjed, ezt biztos nem is tűrném, ezen jogosan háborodsz fel, de akkor miért nem lépsz fel határozottan? Ne csak mondjad neki, hogy válni akarsz, hanem akkor üljél le vele, mondd el, hogy erre az elhatározásra jutottál és adjál ultimàtumot neki, hogy mostantól heti 1-2 alkalommal megy át az anyjához, a többi napon együtt vagytok.
Nézd már meg a 20-as kommented, kiállás helyett most is csak becsicskulsz, hogy majd te mész külön anyáddal. Hát nem, akkor mondd meg, hogy mentek együtt az ő családjàval, de akkor mentek utána a te családoddal is mind együtt, vagy te sem mész az ő családjával. Ennyi. Ne csicskulgassál már folyamatosan.
Nem így kell hozzáállni, ahogy most teszed.
Valószínű kicsit elfáradtam ebben az egy évben. Én nem szórakozásra szültem gyereket, aki majd felnőtté válik ahogy tud.. egyszerűen nehéz mindent egyedül csinálni, hozzájuk futkosni, háztartást vezetni, gyereket nevelni. És egy pici figyelmet se kapok. Bele se merek gondolni mi lesz ha
vissza megyek dolgozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!